Bibelen online

Paulus' Andet Brev til Korintherne Kapitel 2

Brevet skrevet under tårer

Jeg havde besluttet ikke at komme tilbage og gøre jer bedrøvede. For hvis jeg gør jer bedrøvede, hvem anden skulle så kunne gøre mig glad end den, der er gjort bedrøvet af mig? Og netop derfor skrev jeg, for at de, der burde gøre mig glad, ikke skulle gøre mig bedrøvet, når jeg kom; og jeg gjorde det i den tillid til jer alle, at min glæde også er jeres. I stor nød og med beklemt hjerte skrev jeg til jer under mange tårer – ikke for at I skulle blive bedrøvede, men for at I skulle vide, hvilken kærlighed jeg har især til jer.

Hvis en har bedrøvet nogen, er det ikke mig, han har bedrøvet, men – for ikke at sige for meget – omtrent jer alle. Men det er nok med den straf, han har fået af flertallet, så at I tværtimod snarere skal tilgive ham og trøste ham, for at han ikke skal blive opslugt af en endnu større bedrøvelse. Derfor beder jeg jer om over for ham at lade kærligheden råde. Det var jo også derfor, jeg skrev: for at se, om I kunne stå jeres prøve, om I var lydige i alt. Og den, I tilgiver, tilgiver jeg også. For hvad jeg har tilgivet – hvis jeg har haft noget at tilgive – har jeg for jeres skyld tilgivet for Kristi ansigt, for at vi ikke skal bedrages af Satan; vi ved jo, hvad han har i sinde.

I Kristi triumftog

Men da jeg kom til Troas med evangeliet om Kristus, og der var åbne døre for mig i Herren, fik jeg ikke ro på mig, for jeg fandt ikke min broder Titus. Så tog jeg afsked med dem og drog til Makedonien.

Men Gud ske tak, som altid fører os med i Kristi triumftog og overalt lader os udsprede kundskaben om ham som en duft. For vi er Kristi vellugt for Gud blandt dem, der frelses, og blandt dem, der fortabes – for dem, der fortabes, en duft af død til død, for dem, der frelses, en duft af liv til liv. Og hvem duer til det? Vi driver jo ikke som alle de andre handel med Guds ord, men taler renfærdigt på Guds vegne, for Guds ansigt i Kristus.

Krydshenvisning:

2 Kor 7,8

Krydshenvisning:

Luk 17,3

Krydshenvisning:

1 Pet 5,8

Krydshenvisning:

1 Kor 16,9

Krydshenvisning:

ApG 20,1

2 Kor 7,5-6

Krydshenvisning:

Kol 2,15

Krydshenvisning:

1 Kor 1,18

Krydshenvisning:

Luk 2,34

2 Kor 3,5-6

Krydshenvisning:

2 Kor 1,12 4,2

1 Thess 2,3

1 Pet 4,11

Maria fra Magdala

En graphic novel om Jesus og hans tid
Maria fra Magdala
279,95

Forfatter: Kristian Leth
Illustrator: Peter Snejbjerg
Sidetal: 112 sider
Indbinding: Indbundet
Forlag: Bibelselskabet
Varenummer: 978-87-7232-271-1
Mål: 19 x 26 cm.