Bibellæseplanen 2020-21, app
Bibellæseplanen som app fås til både iPhone/iPad og Android-enheder. Foto: Bibelselskabet.

19.11.2020 Af Bibelselskabet

Bibellæseplanen fås også som gratis app

Den populære bibellæseplan – med udvalgte læsninger til hver dag i kirkeåret – fås også som gratis app til iPhone/iPad samt til Android-enheder

Bibellæseplanen er med 50.000 trykte eksemplarer Bibelselskabets største udgivelse målt på antal. Den lille folder er en populær hjælp til at sætte struktur på den daglige bibellæsning. Men Bibellæseplanen findes også som app til både iPhone/iPad og Android. Og den er ganske gratis! 

Download Bibellæseplanen 2020/2021 til iPhone/iPad

Download Bibellæseplanen 2020/2021 til Android

Med Bibellæseplanen som app får du et kort bibelcitat  hver dag, og hurtig adgang til hele dagens tekst på nettet, hvis du vil læse mere.

Gennem app'en kan du få en daglig påmindelse om dagens tekst. Du har også mulighed for at gemme dine yndlingstekster. Læs også de spændende tematekster, som i år sætter fokus på blandt andet de store højtider.

Bibellæseplanen er en kalender med udvalgte skriftsteder til hver dag i året. Den følger kirkeåret, så den nye Bibellæseplan starter 1. søndag i advent. Når man følger Bibellæseplanen kommer man vidt omkring i Bibelen og får læst forskellige tekster fra både Det Gamle og Det Nye Testamente.

Hvis du ønsker et gratis trykt eksemplar af Bibellæseplanen, så bestil her.

Bibelen i sort ægte skind og med guldsnit

Bibelen i sort ægte skind og med guldsnit, lille
skindbibel
799,95

Sidetal: 1440 sider
Indbinding: Indbundet i ægte sort skind
Forlag: Bibelselskabet
Varenummer: 978-87-7523-762-3
Mål: 14 x 18,5 cm