God gerning. Foto: Unsplash.

11.02.2019 Af Bibelselskabet

Bibelselskabet søger to friske frivillige

Har du et par timer om måneden, som du vil bruge på en god sag? Bibelselskabet søger to frivillige til lette, praktiske opgaver. 

Bibelselskabet arbejder med verdens bedste sag. Vores fokus er at oversætte, uddele og udbrede kendskabet til Bibelen, men vi har også en række sociale projekter og hjælper med sjælesorg globalt. Huset har travlt og summer af liv. Vi har mange spændende publikationer og informationer, der skal ud i verden.

Derfor har vi brug for to friske frivillige, der vil bruge nogle timer en gang om måneden til at assistere med at pakke og klargøre forsendelser.

Jobbet er altså ikke indviklet, men kræver blot lidt tid og ro. Måske er I to venner, veninder eller et ægtepar? Måske er du bare dig, der har tid til at hjælpe os? Måske er du gået på pension, efterløn eller har lidt ekstra tid, du vil give til os?

Bibelselskabet kan love en behagelig og livfuld virksomhed fuld af ånd med globalt udsyn. Samt en frokost ud over det sædvanlige.

Vores frivillige refererer til international chef, Synne Garff. Skriv et par ord om dig selv til generalsekretær Birgitte Stoklund Larsen pr. mail: car@bibelselskabet.dk  

Ansøgningsfrist: Snarest.

Bibelselskabet, som blev stiftet i 1814, er en almennyttig, kirkelig organisation. Bibelselskabet udgiver den autoriserede oversættelse af Bibelen, som benyttes i folkekirken og af de fleste andre kirkesamfund i Danmark. Bibelselskabet driver forlag og boghandel. Hertil kommer arbejde med fundraising til formålsbestemt virksomhed samt bibeloplysning i Danmark såvel som ude i verden. Hendes Majestæt Dronningen er Bibelselskabets protektor. Læs mere om Bibelselskabets arbejde på www.bibelselskabet.dk