studentermedhjælpere
En praktikplads hos Bibelselskabet er en oplagt mulighed for at styrke cv'et allerede i studietiden. Foto: Carsten Lundager.

29.04.2019 Af Bibelselskabet

Bibelselskabet søger praktikant til formidlingsprojektet Bibelen på nudansk

En oplagt mulighed for at styrke cv'et, få et netværk, lære om kommunikation og opleve arbejdet med en bibeloversættelse indefra

Vil du:

  • have et forspring, når du skal søge job?
  • være med, når forskning og formidling mødes?
  • være en del af et stort og unikt projekt?
  • arbejde i spændingsfeltet mellem fagnørderi og bred formidling?

Så er du måske den person, vi søger.

Vi søger en praktikant til meritgivende studiepraktik med tiltrædelse 1. september 2019 eller snarest derefter tilknyttet oversættelsesprojektet Bibelen på nudansk.

Oversættelsen af Det Gamle Testamente til nudansk har været i gang siden 2013 og har indtil nu kastet flere bogudgivelser af sig. Nu arbejdes der intenst med at lægge sidste hånd på den samlede nudanske oversættelse af hele Bibelen, inkl. Det Nye Testamente på nudansk, som udkom første gang i 2007. Færdiggørelse, udgivelse, lancering og ibrugtagelse af Bibelen på nudansk planlægges i praktikperioden, og som praktikant vil du få opgaver af både teologisk/religionsfaglig, organisatorisk og kommunikationsmæssig karakter. Du vil altså i dette praktikforløb indgå i arbejdet med at udvikle og løfte et unikt projekt, som involverer store dele af dansk forsknings-, kirke- og kulturliv. Andre opgaver indenfor Bibelselskabets arbejdsområder vil også forekomme.

Arbejdstid: 20 - 37 timer ugentligt efter aftale
Periode: fire-seks måneder
Gratis frokostordning

Skriftlige ansøgninger stiles til generalsekretær Birgitte Stoklund Larsen og sendes til projektmedarbejder Simon Hansen på: sh@bibelselskabet.dk.

Ansøgningsfrist til efterårssemesteret 2019 er 1. juni 2019.

Bibelselskabet er en moderne, almennyttig virksomhed og en vigtig institution i dansk kirke- og kulturliv, der holder til i en stemningsfuld herskabslejlighed i hjertet af København. Bibelselskabet er sat i verden for at udgive Bibelen og udbrede kendskabet til dens indhold. Det gør vi via oversættelser og forlagsvirksomhed, bladudgivelse og digital kommunikation, ligesom vi via fundraising støtter projekter i fattige lande gennem De Forenede Bibelselskaber. Bibelselskabets indtægter kommer fra salg af bibler samt indsamlinger.

Dronning Margrethe II er protektor for Bibelselskabet.