Piger på Cuba
Som medlem af Bibelselskabet sikrer du at vi fortsat kan oversætte og uddele Bibelen i hele verden. Foto: United Bible Societies.

Bliv medlem af Bibelselskabet

Vær med til at give Bibelen videre. Jo flere vi er, jo større forskel kan vi gøre.

Som medlem af Bibelselskabet er du med til at give Bibelen videre og gøre den tilgængelig for andre – både herhjemme og ude i verden.

Dit medlemskab sikrer blandt andet, at vi fortsat kan oversætte og udgive Bibelen, så den altid findes i et sprog og i et format, der er nutidigt og tilgængeligt. Det gør vi bl.a. via Bibelen Online, hvor hele Bibelen stilles gratis til rådighed.

Efterspørgslen på bibler ude i verden er stor, men ikke alle har råd til at købe en. I nogle dele af verden er det tilmed forbundet med stor fare overhovedet at eje en bibel. Som medlem af Bibelselskabet hjælper du med til at gøre noget ved disse udfordringer.

Ved at benytte Betalingsservice, hjælper du os med at holde udgifterne til administration nede. På den måde rækker dit medlemskab endnu længere.

Bliv medlem

Vil du være med til at gøre en forskel? Tilmeld dig her 
Et medlemskab koster 200 kr. årligt.

Som nyt medlem har du mulighed for at modtage en boggave. Du kan vælge mellem Den Nye Aftale 2020 eller Bibelen (den autoriserede oversættelse fra 1992). Noter i kommentarfeltet i tilmeldingsmodulet, hvilken bog du ønsker.

Den Nye Aftale 2020

Den Nye Aftale 2020

Det Nye Testamente på nudansk.

Bibelen

Bibelen

Bibelen i den autoriserede oversættelse fra 1992 i paperbackudgave.

Som medlem får du

  • Medindflydelse og stemmeret, når der skal vælges medlemmer til Bibelselskabets stiftsudvalg
  • Kvartalsbladet Bibelen og Verden
  • Bibelselskabets populære Bibellæseplan
  • Nyhedsbreve med nyt fra Bibelselskabet og gode tilbud

Tilmeld dig her 

Se, hvordan du ellers kan støtte