Julekalender baggrund NY
I år er Bibelselskabets julekalender er en digital julekalender. Tilmeld dig og få et bibelspørgsmål per e-mail hver dag i december. Svarer du rigtigt på spørgsmålet, er du med i lodtrækningen om dagens præmie. Jo flere dage, du deltager i julekalenderen i løbet af december måned, jo større er dine chancer for at vinde hovedpræmien den 24. december.

01.11.2020 Bibelselskabet

Deltag i Bibelselskabets digitale julekalender og vind præmier!

Tilmeld dig Bibelselskabets digitale julekalender og vind fede præmier hver dag i december måned!

I år lancerer Bibelselskabet en digital julekalender. Du har mulighed for at deltage og vinde præmier hver dag i december måned!

Bibelselskabets julekalender er en digital julekalender. Du får dagligt tilsendt et bibelspørgsmål per e-mail, som du skal svare på. Hver dag bliver der trukket lod om dagens præmie blandt de rigtige svar. Hvis du er den heldige vinder, kan du forvente at blive kontaktet hurtigst muligt.

Jo flere dage, du deltager i julekalenderen i løbet af december måned, jo større er dine chancer for at vinde hovedpræmien den 24. december.

Vi håber, du har lyst til at være med!

>> Jeg vil gerne tilmelde mig Bibelselskabets digitale julekalender.

Julekalender digital - elektroniske devices. Grafik: Ann Degen

Nye præmier hver dag

Hver dag bliver der trukket lod om nye præmier blandt de rigtige svar. Følg med i kalenderen hver dag i december og hold øje med de forskellige præmier.

Hovedpræmien

Den 24. december trækker vi lod om en Moccamaster White Metallic Filterkaffemaskine til en værdi af kr. 2.299,-

Kaffemaskine med gul splash, julekalender 2020, 2.0
Følg med i julekalendere og vind nye præmier hver dag i december. Jo flere dage, du deltager i julekalenderen i løbet af december måned, jo større er dine chancer for at vinde denne Moccamaster White Metallic den 24. december.