I skolen skal de kinesiske børn lære mandarin allerede fra første klasse. Derefter må de ikke længere tale deres eget sprog i skolen. I kirken og gennem Bibelen fastholder de deres modersmål. Foto: Jared Wong, UBS.

11.01.2021

Er du medlem? Det koster kun 200 kr. om året

Vær med til at give Bibelen videre. Jo flere vi er, jo større forskel kan vi gøre.

Som medlem af Bibelselskabet er du med til at give Bibelen videre og gøre den tilgængelig for andre – både herhjemme og ude i verden.

Dit medlemskab sikrer blandt andet, at vi fortsat kan oversætte og udgive Bibelen, så den altid findes i et sprog og i et format, der er nutidigt og tilgængeligt. Det gør vi bl.a. via Bibelen Online, hvor hele Bibelen stilles gratis til rådighed.

Efterspørgslen på bibler ude i verden er stor, men ikke alle har råd til at købe en. I nogle dele af verden er det tilmed forbundet med stor fare overhovedet at eje en bibel. Som medlem af Bibelselskabet hjælper du med til at gøre noget ved disse udfordringer.

Ved at benytte Betalingsservice, hjælper du os med at holde udgifterne til administration nede. På den måde rækker dit medlemskab endnu længere.

Bliv medlem

Vil du være med til at gøre en forskel? Tilmeld dig her 
Et medlemskab koster 200 kr. årligt.

Som nyt medlem har du mulighed for at modtage en boggave. Du kan vælge mellem Den Nye Aftale 2020 eller Bibelen (den autoriserede oversættelse fra 1992). Noter i kommentarfeltet i tilmeldingsmodulet, hvilken bog du ønsker.

Den Nye Aftale 2020

Den Nye Aftale 2020

Det Nye Testamente på nudansk.

Bibelen

Bibelen

Bibelen i den autoriserede oversættelse fra 1992 i paperback udgave.

Som medlem får du

  • Medindflydelse og stemmeret, når der skal vælges medlemmer til Bibelselskabets stiftsudvalg
  • Kvartalsbladet Bibelen og Verden
  • Bibelselskabets populære Bibellæseplan
  • Nyhedsbreve med nyt fra Bibelselskabet og gode tilbud

Tilmeld dig her