Bibelselskabets brevkasse
Bibelselskabets brevkasse besvarer en bred vifte af spørgsmål relateret til Bibelen.

08.07.2020 Af Bibelselskabet

Er du vores nye brevkasseredaktør?

Har du overskud til et stykke fagligt udfordrende frivilligt arbejde? Så er det måske dig, vi søger som redaktør af Bibelselskabets brevkasse om bibel og kristendom

Måske er du nyligt pensioneret præst eller underviser. Du har i hvert fald en bred teologisk viden og et godt overblik over de stærke formidlere i den teologiske verden. Din lyst til faglige udfordringer og nye vinkler på formidlingen af kristendommen og Bibelen er intakt. Og du vil gerne bruge noget af dit otium på et stykke frivilligt arbejde, hvor du samtidig bliver en del af et hus, der arbejder dedikeret for at gøre Bibelen og dens verden tilgængelig for alle.

Bibelselskabet søger en frivillig brevkasseredaktør til vores populære brevkasse Spørg om Bibelen. Redaktørens primære opgave er at fordele spørgsmålene i panelet og redigere spørgsmål og svar. Og også gerne udvide panelet med flere eksperter.

Det er både muligt at arbejde hjemmefra og i Bibelselskabets lokaler i København. Stillingen er ulønnet og kan varetages på 5-8 timer ugentligt. Arbejdet foregår i samarbejde med Bibelselskabets webredaktør.

Spørgsmål vedrørende stillingen kan rettes til generalsekretær Birgitte Stoklund Larsen efter den 5. august bsl@bibelselskabet.dk eller tlf 2942 0521.

Ansøgninger sendes til ledelsessekretær Simon Hansen på sh@bibelselskabet.dk, att.: Generalsekretær Birgitte Stoklund Larsen.

Ansøgningsfrist 15. august 2020.