Swaziland er en nation fuld af traumer forårsaget af aids. Der er blandt andet mange forældreløse børn, men sorgen er ikke noget, man taler om. Foto: Adam Garff

Støt fast

Kina, kvinder med bibler. Foto: De Forenede Bibelselskaber

Enkelt donation

Her arbejder vi

Bibelen er stærkt efterspurgt i verdens konfliktområder. Bibelselskabet arbejder på at gøre Bibelen tilgængelig og vedkommende for kristne. Vi oversætter, uddeler og engagerer mennesker i Bibelen. Bibelen er med til at give livsmod og forandre menneskers liv.

Sammen med 148 andre bibelselskaber arbejder vi i mere end 200 lande og territorier igennem De Forenede Bibelselskaber. Gå på opdagelse i vores vidtforgrenede arbejde her.

Månedens indsamling:

Bibler til Ukraine

Krig med Rusland, internt fordrevne, atomkraftulykke i Tjernobyl, fængslede narkohandlere, misbrug, rekordhøj hiv-epidemi og udsatte børn. Listen på Ukraines problemer er lang og trang.

Ukraine er et af de lande, hvor Bibelen kan give en ny begyndelse for børn og unge, ja, for martrede mennesker i alle aldre. Begyndelser, der kan give en langt bedre retning i tilværelsen og gøre vejen fra sorrig til glæde endnu kortere.