Mange nonner og præster har dybe sår på sjælen efter årevis med krig og terror. De bliver alligevel ved med at hjælpe andre. På billedet er det en nonne i Egypten, som overvældes efter et terrorangreb. Foto: Scanpix.
Mange nonner og præster har dybe sår på sjælen efter årevis med krig og terror. De bliver alligevel ved med at hjælpe andre. På billedet er det en nonne i Egypten, som overvældes efter et terrorangreb. Foto: Scanpix

Hjælp forfulgte kristne

Verden over bliver kristne chikaneret, forfulgt, fængslet og slået ihjel på grund af deres tro. I store dele af Afrika og Mellemøsten er de kristne truet af religiøst motiveret etnisk udrensning. Konvertitter lever livet farligt, og kristne tør ikke at gå i kirke af frygt for terror. Ekstremistiske islamiske grupper får de kristne til at forlade de gamle bibelske hjemlande.
Du kan støtte forfulgte kristne - fra 45 kr. om måneden. Udfyld og send formularen herunder, så kontakter vi dig.

Din faste støtte ændrer liv

Når du støtter Bibelselskabet fast, redder du menneskeliv og giver kristne mulighed for at praktisere deres religion. Kristne efterspørger Bibelen, som vi oversætter og uddeler. I lande som Saudi-Arabien har kristne ikke nem adgang til Bibelen. Derfor sender vi gudstjenester og bibelformidling og samtaler om menneskerettigheder på tv. Mange kristne er traumatiseret af konflikter. Du sikrer, at de modtager bibelbaseret sjælesorg igennem lokale bibelselskaber og vores omfattende netværk igennem kirkerne.

Dit bidrag er værdifuldt

Dit faste bidrag er meget værdifuldt for vores arbejde. Det gør os i stand til at hjælpe dér, hvor behovet er størst. Når du støtter Bibelselskabet fast, kan vi arbejde langsigtet, og administrationsomkostningerne holdes nede. Det betyder, at forfulgte kristne kan få endnu mere ud af din støtte.

Dit bidrag kan f.eks. give:

  • Husly, mad og bibelord
  • Bibeloversættelse og bibler
  • Uddannelse af en kirkeleder i bibelsk sjælesorg

Sådan hjælper din støtte

I krisesituationer har mennesker først og fremmest brug for at få mad, tag over hovedet og andre fornødenheder. Men det er også vores erfaring, at der i kølvandet på konflikter opstår en eksistentiel krise. Mange mennesker søger Gud, når de kastes ud i en krise. Her er Bibelen en uvurderlig hjælp. Folk klamrer sig til den trøst og styrke, som troen kan give. Det behov forsøger vi at dække. Du er med til at sikre, at forfulgte kristne har en fremtid i lande, hvor tolerancen over for andre religioner er meget ringe.

Giv forfulgte kristne en fremtid

Når du støtter Bibelselskabets arbejde fast, kan vi hjælpe langt flere. Din faste støtte er fradragsberettiget, og du kan altid opsige din aftale med Bibelselskabet.

Læs mere om forfulgte kristne her.

Bibelen 2020

Hele Danmarks nye bibel: En mundret og nudansk oversættelse
Bibelen 2020. Foto: Carsten Lundager.
399,95

Sidetal: 1672 sider
Indbinding: Hæftet
Forlag: Bibelselskabet
Varenummer: 978-87-7232-210-0
Mål: 15 x 22 x 4 cm.
Udgave: 2. udgave
Andet: Vægt ca. 1,3 kg.