Et gavebrev giver langsigtet støtte
Når du støtter Bibelselskabet med et gavebrev, giver du tilsagn om, at du vil støtte bibelarbejdet i 10 år. Foto: @Doug88888

Vær med til at hjælpe de langsigtede projekter og få større fradrag

Bibelselskabet arbejder ofte med projekter i mange år. Med et gavebrev kender vi på forhånd en del af årets donationer, og det styrker vores muligheder for at tilrettelægge arbejdet og disponere bedre i forhold til samarbejdspartnere. Som gavebrevsyder er du med til at lægge et solidt fundament for vores indsats i Danmark og resten af verden.

Når du opretter et gavebrev, forpligter du dig til at støtte Bibelselskabets arbejde i minimum 10 år med et fast årligt beløb eller en fast procentsats af din årlige indtægt. Det står dig frit for at betale beløbet én gang om året eller i rater. Ordningen kan med fordel tilmeldes Betalingsservice.

For at gavebrevsforpligtelsen forbliver opfyldt, skal det aftalte beløb være Bibelselskabet i hænde senest den 31. december hvert år.

Få større skattefradrag med gavebrev

I dag er man berettiget skattefradrag for donationer til godgørende formål på kr. 16.300 om året. Hvis du vælger at oprette et gavebrev, kan du få skattefradrag for yderligere 15% af din årlige indkomst.

Det er vigtigt at nævne, at gavebrevsaftalen ophører i tilfælde af dødsfald. Der vil ikke være nogen omkostninger forbundet for pårørende.

Du er meget velkommen til at ringe til Bibelselskabet på 52 14 59 21 og tale med Allan Petersen om dine ønsker for et gavebrev.

Skatteregler for gavebrev

Privat gavebrev

  • Når du tegner et gavebrev hos Bibelselskabet, får du skattefradrag efter ligningslovens §12.
  • Fradraget udgør op til 15% af din indkomst. Så hvis du årligt tjener 200.000 kr., har du mulighed for at få 30.000 kr. i fradrag. Hvis dit årlige gavebrevsbidrag ikke overstiger 15.000 kr., får du fuldt fradrag, også selvom beløbet er højere end 15% af din årlige indkomst.
  • Ægtefæller, der ønsker fradrag i deres egen selvangivelse, skal oprette et selvstændigt gavebrev.

Firmagavebrev

  • Det er også muligt for firmaer at oprette gavebreve. Her er det maksimale beløb ligeledes 15% af firmaets skattepligtige indkomst.

Læs mere om skattereglerne her.

 

Stille øjeblikke

Kreativ fordybelse med bibelvers
Stille øjeblikke
129,95

Illustrator: Emma Segal
Sidetal: 28 sider + 5 løsark
Indbinding: Indbundet
Forlag: Bibelselskabet
Varenummer: 978-87-7523-932-0
Mål: 28,2 x 24,5 cm.