Skattefradrag - ny version
Du opnår skattefradrag, når du giver gaver til godgørende formål, eksempelvis Bibelselskabets globale bibelarbejde. Bibelselskabet skal blot have dit cpr-nummer. Foto: Unsplash.

Vil du give håbsgaver og samtidig få skattefradrag?

Det nytter, når du støtter! Ønsket om Bibelen er enormt. For Bibelen kan åbne for de sværeste spørgsmål og være en uvurderlig trøst. Vi stiller bibelen til rådighed for udsatte mennesker. Bibelens fortællinger er med til at give mennesker livsmod!

Meddel os dit CPR-nummer, så sørger vi for, at du får fradrag for dine gaver til Bibelselskabets arbejde

Den øvre grænse for gavefradrag på selvangivelsen er kr. 16.600,- om året (2020-satser). Der er ikke nogen bundgrænse, og du får dermed fradrag fra første krone, du bidrager med.

Ønsker du fradrag for din støtte, skal vi bruge dit CPR-/CVR-nummer. Så kan vi indberette dit samlede bidrag til SKAT hvert år i januar. CPR-/CVR-nummeret behandles fortroligt og videregives kun til SKAT.

Ring til os på tlf. 33 12 78 35 eller tilføj dit CPR-nummer på din profil her på hjemmesiden.

Om Skattefradrag

Skattefradraget betyder, at et bidrag på 100 kr. typisk kun vil koste dig 70 kr. Dit ligningsmæssige fradrag stiger i overensstemmelse med dine bidrag. 

Læs mere om reglerne hos SKAT.

Donationer givet via SMS eller MobilePay

Bemærk, at donationer givet via SMS eller MobilePay registreres som anonyme indbetalinger. De bliver derfor ikke indberettet automatisk til SKAT. Skriv derfor dit CPR-/CVR-nummer i emnefeltet, så indberetter vi det til SKAT.

Medlemskontingentet kan ikke trækkes fra.

Læs mere om, hvordan du kan donere, her.

I skolen skal de kinesiske børn lære mandarin allerede fra første klasse. Derefter må de ikke længere tale deres eget sprog i skolen. I kirken og gennem Bibelen fastholder de deres modersmål. Foto: Jared Wong, UBS.

Så langt rækker dit bidrag

10 bibler = 450 kroner

20 bibler = 900 kroner

350 bibler = 15.750 kroner

Bibelen 2020

Hele Danmarks nye bibel: En mundret og nudansk oversættelse
Bibelen 2020. Foto: Carsten Lundager.
399,95

Sidetal: 1672 sider
Indbinding: Hæftet
Forlag: Bibelselskabet
Varenummer: 978-87-7232-210-0
Mål: 15 x 22 x 4 cm.
Udgave: 2. udgave
Andet: Vægt ca. 1,3 kg.