Ansatte. Foto: Keld Navntoft/Scanpix
Som studentermedhjælper i Bibelselskabet får du mange forskellige erfaringer og oplevelser, og du bliver en del af en uformel og rummelig arbejdsplads. Foto: Keld Navntoft/Scanpix.

03.01.2019 Bibelselskabet

Studentermedhjælp søges til forlagsarbejde

Bibelselskabet søger en studentermedhjælp, der kan assistere forlagets faste medarbejdere med rettighedsarbejde, mindre produktioner, researchopgaver, tekstredigering, korrekturlæsning m.m.

Der er travlt i Bibelselskabets Forlag, som ud over Bibelen, udgiver såvel børne-, som kultur- og skønlitteratur. Forlaget udgiver også tidsskriftet Bibliana.

Bibelselskabet søger en studentermedhjælp, der kan assistere forlagets faste medarbejdere med rettighedsarbejde, mindre produktioner og researchopgaver, tekstredigering, korrekturlæsning, arkivering og andet forefaldende forlagsarbejde.

Vi søger en studentermedhjælper, som har interesse i og gerne kendskab til forlags- og kommunikationsarbejde. Vi forventer, at du har en sikker sproglig sans og er omhyggelig, grundig og engageret. 

Med til jobbet hører oplæring, men det forventes også, at du kan og vil arbejde selvstændigt inden for de overordnede mål, som forlaget har. 

Studentermedhjælperen, der refererer til forlagschefen, ansættes med 10-15 timer pr. uge. Arbejdsstedet er Bibelselskabets lokaler i København. Arbejdstiderne er fleksible. Der er en konkurrencedygtig studenterløn samt flere personalegoder. Atmosfæren på jobbet er præget af begejstring, venlighed og en god portion humoristisk sans. 

Et job med spændende opgaver. Tiltrædelse snarest.

Ansøgning vedlagt cv sendes senest den 28. januar 2019 til:

Bibelselskabet
att. generalsekretær Birgitte Stoklund Larsen
Frederiksborggade 50
1360 København K

mail: car@bibelselskabet.dk

Bibelselskabet, som blev stiftet i 1814, er en almennyttig, kirkelig organisation. Bibelselskabet udgiver den autoriserede oversættelse af Bibelen, som benyttes i folkekirken og af de fleste andre kirkesamfund i Danmark. Bibelselskabet driver forlag og boghandel. Hertil kommer arbejde med fundraising til formålsbestemt virksomhed samt bibeloplysning i Danmark såvel som ude i verden. Hendes Majestæt Dronningen er Bibelselskabets protektor.