Bibelselskabets håndbibliotek-sampak

Alle tre titler i Bibelselskabets Håndbibliotek

Bibelselskabets Håndbibliotek; en serie af små fagbøger, der udforsker væsentlige temaer og begreber i Bibelen. Forfatterne er eksperter på deres områder, og bøgerne er skrevet i et sprog, som man kan forstå.

Serien henvender sig til alle, der vil læse sig ind på nogle af de centrale eller skæve emner, som Bibelen indeholder. Alle der vil være klogere på Bibelen kan starte her.

Bøgerne kan alle købes enkeltvis, men ved at købe alle tre i serien, er der penge at spare.
 

319,95

Normalpris DKK 359,85 – SPAR 11%

Indbinding: Hæftet
Forlag: Bibelselskabet
Varenummer: HÅNDBIBsampak

Hvem er Jesus egentlig? Det spørgsmål forsøger ph.d. i teologi Kasper Dalgaard at besvare i Jesus. I bogen tager han læseren med på en guidet tur gennem tidernes skiftende forståelser af Jesus – fra jødisk messias og kristen frelser til kættersk helt og muslimsk profet

I Himmelsk føde og forbuden frugt går lektor i teologi Anne Katrine de Hemmer Gudme i køkkenet og kigger nærmere på Bibelens spisekammer. For mad er ikke bare mad, men en alvorlig sag. Mad afslører, hvem vi er og hvor vi kommer fra, og ligesom i dag bruges mad i Bibelen både politisk, religiøst og som identitetsmarkør.

Gud havde knap nået at fortælle Adam og Eva, at de ikke måtte spise af kundskabens træ, før Eva kastede sig over æblerne og tog Adam med i (synde)faldet. Synd har med andre ord været med os fra starten, men hvad er synd i grunden? Dét spørgsmål forsøger sognepræst Kristian Bøcker at besvare i Synd for begyndere, hvor han undersøger synd som fænomen og hvor vidt det stadig er et relevant begreb i 2018.