E-bog: Den Nye Aftale

Den Nye Aftale - Det Nye Testamente på nudansk - som e-bog. Kan læses på: Computer, smartphone (iPhone og Android), tablet (iPad og Android) og de fleste e-bogslæsere.

E-bogen er ikke til salg via Bibelselskabets hjemmeside

Køb e-bogen her

Den Nye Aftale - Det Nye Testamente på nudansk udkom første gang i 2007. Denne udgave er revideret i 2011. Eksperter i nytestamentlig teologi, græsk og nudansk formidling har arbejdet sammen om en banebrydende nyoversættelse fra den græske grundtekst af kristendommens hovedskrift til et moderne, mundret, men ikke slangpræget dansk.

119,95

Find link til køb i beskrivelsen

Forlag: Bibelselskabet
Varenummer: 978-87-7523-688-6
Udgave: E-bog

Vejledning

Denne e-bog er til download - ved køb sendes et downloadlink via e-mail, hvor ydelsen leveres på en fil. Der er ikke fortrydelsesret på disse filer, da der gives samtykke til straks-levering ved købsaftalens indgåelse. 

For at downloade og læse en e-bog med digital kopibeskyttelse (DRM / ophavsretlig beskyttelse) skal du oprette et ADOBE ID og installere det gratis program Adobe Digital Editions på din computer.

Se en guide til download af Adobe Digital Editions her.

Læs her om kopibeskyttelsen DRM.

Bibelen som e-bog kan læses på: Computer, smartphone (iPhone og Android), tablet (iPad og Android) og de fleste e-bogslæsere. E-bogen kan ikke læses på de e-bogslæsere, der ikke har DRM indbygget, og kan derfor ikke anvendes på bl.a. Kindle.

For at læse e-bogen på smartphone og tablet anbefaler Bibelselskabet Bluefire Reader, som kan downloades gratis i henholdsvis App Store og Android Market.

For at læse e-bogen på computer anvendes Adobe Digital Editions. 

E-bogen er velegnet til at blive læst som en bog, men har også en enkel søgefunktion. Søgefunktionen har ikke samme hurtighed som i Bible Pomegranate, hvor Bibelen kan købes som app.

Det er ikke muligt at kopiere fra e-bogen.

Produktdetaljer 

Udgivet: 27/11 2011
Originalsprog: dansk 
Filtype: ePub 
Digital beskyttelse: Adobe DRM