Frank vender hjem

Anmelderrost samtidsroman

Frank er vokset op i Hvidovre, moren var kontordame og faren den sørgelige skikkelse Rock Tage, som hver aften tog ind til Strøget med sin guitar for at få kylet mønter efter sig. Her levede han og døde – en hemmelighed, som Frank stadig bærer på.

Frank forelsker sig i Thea, som er yngste generation i den stenrige Holmberg-familie – datter af champagnesocialisten André og den feterede tv-personlighed Ingelise. Til familiefrokosterne i sommerhuset i Skagen er der plads til alle, som de siger, men Frank har en nagende følelse af ikke at høre til, at der er sket en fejl, og at han snart vil blive afsløret som bedrager. En dag forsvinder han under mystiske omstændigheder, og da han vender hjem, er det med en historie, der er meget svær at tro på.

Frank vender hjem er en fortælling om mennesker, der kæmper for at finde sig en plads i livet – en sjov og kulsort roman, der tegner et portræt af to vidt forskellige familier i et dansk klassesamfund, hvor nogle flyder ovenpå som korkpropper, mens andre går til bunds.

299,95

Forfatter: Kristian Bang Foss
Sidetal: 380 sider
Indbinding: Hæftet
Forlag: Gyldendal
Varenummer: 978-87-02-28131-6

En stor samtidsroman ... vildt besættende ... sindssygt vellykket, Information

Suveræn samtidsroman ... stor litteratur, ★★★★★★ Jyllands-Posten

En stærk og højaktuel roman, ★★★★★★ Kristeligt Dagblad

Vildt god, meget morsom, ♥︎♥︎♥︎♥︎♥︎♥︎ Politiken

En solidt underholdende historie, ★★★★★★ Berlingske