Kunstbibelen

Desværre udsolgt. Forventes ikke genoptrykt.

Hovedværker fra verdenskunsten og de vigtigste dele af verdens mest læste bog, Bibelen, kan nu fås i ét, smukt pragtværk.

Over 300 markante værker af danske og internationale mestre fra middelalderen til i dag er repræsenteret.

Kunstbibelen er en oplagt gavebog. Samtidig er Kunstbibelen et nyt referenceværk, der viser genveje til den største kunst og litteratur, som ikke mindst har præget Europas religions- og kirkehistorie.

Blandt de danske kunstnere, som har fået plads blandt de internationale værker, er Maja Lisa Engelhardt, Arne Haugen Sørensen, Peter Brandes, Per Kirkeby og Joachim Skovgaard.

299,95

Forventes ikke genoptrykt.

Sidetal: 512 sider
Forlag: Bibelselskabet
Varenummer: 978-87-7523-707-4
Kunstbibelen: Skabelsen.
Opslag fra Kunstbibelen: Skabelsen
Kunstbibelen: Jesus' død.
Opslag fra Kunstbibelen: Jesus' død.

Kunstbibelen, som udgives af Bibelselskabets Forlag, supplerer Det Nye Testamente illustreret med værker fra kunstens historie, som siden 1992 er udkommet i mere end 100.000 eksemplarer.

Billederne ledsager en udvalgt række af væsentlige passager fra både Det Gamle og Det Nye Testamente.

Teksterne er fra den autoriserede oversættelse af Bibelen.

Anmeldelser
Doris Ottesen, Kristeligt Dagblad:

"Kunstbibelen fra Bibelselskabet er appetitlig ... Man kommer vældig godt rundt i den bibelske fortælling, og det er en glimrende idé at præsentere overkommelige tekstbidder for læseren på en overskuelig og imødekommende facon."

Jørgen Bartholdy, lektørudtalelse:

"Dansk udgave af en international billedbibel, der med gengivelser af en lang række af verdenskunstens bibelske værker giver et godt og bredt indblik i den kristne billedverden"