Mini-Bibelen

Tine Lindhardts børnebibel for de mindste

Det vrimler med dyr i Mini-Bibelen!

Mød for eksempel den frække måge, der ender i hvalens mave sammen med Jonas. Tag med musen Maren ud at sejle i storm og regn sammen med Jesus. Eller hør æselføllet Bertram fortælle, hvordan det lille Jesusbarn pludselig en nat ligger i hans krybbe i stalden i Betlehem.

Mini-Bibelen er en handy, lille børnebibel til de helt små. Bogen indeholder 10 af de bedste historier fra Bibelen humoristisk og levende genfortalt af Tine Lindhardt.

Bogen er rigt illustreret med søde og sjove tegninger, som børn vil elske.

149,95

Desværre udsolgt fra forlaget

Forfatter: Tine Lindhardt
Illustrator: Annemette Bramsen
Sidetal: 168 sider
Indbinding: Indbundet
Forlag: Bibelselskabet
Varenummer: 978-87-7523-739-5
Mål: 12 x 12 cm

10 genfortællinger for de mindste børn af nogle af de mest kendte bibelske historier - 5 fra Det gamle Testamente og 5 fra Det nye Testamente. Den røde tråd i genfortællingerne er dyr! Det vrimler med dyr - fra Noas ark, til historien om Jonas, der får selskab af en fræk måge i hvalens mave, til de to egern i det træ, som Zakæus kravler op i og til æslet i stalden i Betlehem, hvor Jesus bliver født.

Gennemillustreret med søde og finurlige tegninger. 

Anmeldelser:

Sara Nørholm, Kristeligt Dagblad:

"Det er velgørende med en børnebibel, der vil lære børn om glæden og alvoren i kristendommen ... det, der står i den, er til at forstå og forholde sig til. Både som enkeltfortællinger og som en samlet historie om, hvad kristendom er og har at sige mennesker ... levende og afvekslende fortalt med synsvinklen lagt hos børn og særligt dyr ... det er en overmåde vellykket lille bog, Tine Lindhardt har skrevet. Annemette Bramsens illustrationer er søde og farverige ... Med denne bog i hånden er det lille barn godt i gang med at finde ud af, hvad kristendommen handler om."