Sdr. Bjert Kirke
AFLYST: Ind i Bibelens bøger: De vidste ikke, hvad de skulle tro
I udkanten af fortællingerne om langfredag og påskedag går forskellige mennesker rundt med en særlig erfaring. F.eks. Barabbas, der blev løsladt i stedet for Jesus. Eller Jairus’ datter, som Jesus havde gjort levende. Eller den romerske vagt, der skulle bevogte graven. Og mange flere. Hvordan mon de oplever langfredag og tiden derefter?

Hvis man vil, er der i forlængelse af denne aften mulighed for at melde sig til at læse til den tidlige gudstjeneste påskemorgen.

*

I anledningen af Bibelselskabets nyoversættelse, Bibelen 2020, afholdes mange forskellige små og store arrangementer i Sdr. Bjert Kirke. Arrangementerne er meget forskellige og ikke afhængige af, at man kommer til alle. Så kom til én aften eller én gudstjeneste. Eller kom til hele molevitten.

Kom med din nysgerrighed og dine fordomme. Kom som du er. Kom med din viden og din uvidenhed. Kom med din fantasi og dine minder. Kom unge og gamle og små og store. Kom med hjerne og hjerte, med tro og tvivl. Kom med det du ved og det, du ikke ved. Kom med lyttende ører og talegaver. Kom med dine spørgsmål og kom med din nabo ... Bare kom!

Hvis du vil vide mere, så kontakt Tine Illum – Mail: ti@km.dk –  Tlf.: 30682093

Bibelen 2020, 3 vinkler
Sdr. Bjert Kirke

Start: 02-04-2020 19:30

Slut: 02-04-2020 21:00