Sdr. Bjert Kirke
Ind i Bibelens bøger: Eventyr, love og andre folks breve
Hvordan hører og læser vi egentlig Bibelen? Som en forældet geografibog? Som fortællinger om liv og tro? Som uvedkommende historier? Som noget, man SKAL tro på, hvis man er kristen? Som underlige og uforståelige regler?

 Er alt i Bibelen lige vigtigt? Hvem har skrevet og samlet Bibelen (den består faktisk af 66 bøger)? Hvilke genrer indeholder den? Hvis Bibelen er skrevet af mennesker, hvorfor siger vi så, at den har en særlig betydning? En aften om bibelsyn, genrer og tro.

*

I anledningen af Bibelselskabets nyoversættelse, Bibelen 2020, afholdes mange forskellige små og store arrangementer i Sdr. Bjert Kirke. Arrangementerne er meget forskellige og ikke afhængige af, at man kommer til alle. Så kom til én aften eller én gudstjeneste. Eller kom til hele molevitten.

Kom med din nysgerrighed og dine fordomme. Kom som du er. Kom med din viden og din uvidenhed. Kom med din fantasi og dine minder. Kom unge og gamle og små og store. Kom med hjerne og hjerte, med tro og tvivl. Kom med det du ved og det, du ikke ved. Kom med lyttende ører og talegaver. Kom med dine spørgsmål og kom med din nabo ... Bare kom!

Hvis du vil vide mere, så kontakt Tine Illum – Mail: ti@km.dk –  Tlf.: 30682093

Bibelen 2020, 3 vinkler
Sdr. Bjert Kirke

Start: 20-01-2020 19:30

Slut: 20-01-2020 21:00