Årsdag for krigen i Ukraine
365 dages krig i Ukraine

24.02.2023

365 dages krig i Ukraine

D. 24. februar er årsdagen for krigen i Ukraine. Vores venner i Det Ukrainske Bibelselskab kommer her med en hilsen:

Kære venner,

Dag 365 af krigen. Det Ukrainske Bibelselskab er i sikkerhed, tak Gud.

Vi er stadig i en alarmerende og stressende tilstand her. I dag markerer vi det sørgelige jubilæum for denne igangværende krig, så kirker, frivillige organisationer og Bibelselskabet forsøger at være særligt aktive og nå ud til mennesker med trøstende og opmuntrende budskaber fra Bibelen.

Adskillige opmuntrende begivenheder har fundet sted i Bibelselskabets arbejde her på det seneste, herunder modtagelse af en formel velsignelse af den nutidige bibeloversættelse fra den ortodokse kirke.

Derudover er vores bibelske traumeprogram blevet officielt anerkendt af Forsvarsministeriet som en del af træningsplanen for militære præster, hvilket er en virkelig fantastisk udvikling!

Alligevel har denne forfærdelige krig også taget negative drejninger på det seneste: en af ​​de gode bibelselskabspartnere, en præst fra det østlige Ukraine og medlem af det hold, der normalt slutter sig til Anatoliy på turene til Donbas-området, Yaroslav Pavenko, blev dræbt i en beskydning, da han bragte humanitær hjælp til Lyman. Dette er især tragisk, da to af hans ældre brødre blev brutalt dræbt af den russisk-støttede milits tilbage i 2014. Deres far Oleksandr Pavenko er præst i Sloviansk, Donetsk-provinsen. Bed venligst for deres familie.

Tak, igen og igen, for hver bøn, du har bedt for vores land i løbet af det sidste år, tak for hver opmuntrende besked, vi har modtaget fra dig, for hver krone, du har givet for at støtte vores folk og Bibelens sag her! Må den gode Herre belønne dig rigeligt! Mens krigen fortsætter med at rase her, så bliv ved med at bede, bliv ved med at dele om, hvad der foregår i Ukraine, bliv ved med at støtte!

Mange tak,

Rostyslav

 

Sådan kan du støtte

  • Støt via Mobilepay 62903
  • Støt via bankoverførsel reg.nr. 3001 kontonr. 9000488.

Husk at mærke din overførsel ’Ukraine’.

TAK!