Zarah Juul. Foto: Frida Gregersen.
Foto: Frida Gregersen.

Book et foredrag med Zarah Juul

Illustrator Zarah Juul tilbyder workshop og fortælleeventyr om bogen "Fadervor for de mindste". Velegnet til indskolingen

Om arrangementet

Mød illustrator og forfatter Zarah Juul, som vil fortælle om tilblivelsen af billedbogen Fadervor for de mindste. Hun vil tage dig med på tegne- og fortælleeventyr om det at være et menneske – eller ræv – og om at ønske sig ét og få noget helt andet. Men udgangspunkt i bogens billedfortælling, vil hun tale med børn og voksne om at blive fristet og blive reddet, om ønsker, venskab og tilgivelse. Tankerne vil i løbet af workshoppen blive til små bøger børnene selv folder og illustrerer. Ved hjælp af hemmelige sedler med ting og dyr, digter vi sammen og hver for sig historier om venskab og tilgivelse. Arrangementet ligger i krydsfeltet mellem billedkunst, dansk og kristendom og er især velegnet for børn i indskolingsalderen. 

Kontakt

E-mail: zarahjuul@gmail.com

Telefon: 20 88 80 39

Om Zarah Juul

Zarah Juul (født 1978) er en dansk kunstner, der arbejder som illustrator og forfatter. Hun er uddannet grafisk designer og animator ved Kunsthåndværkskolen i Odense og har gennem en årrække arbejdet med design af computerspil og interaktive oplevelser til både børn og unge. Har siden 2013 arbejdet som forfatter og illustrator.

Fadervor for de mindste

Papbog for de 0-3-årige med tegninger af Zarah Juul
fadervor
99,95

Illustrator: Zarah Juul
Sidetal: 14 sider
Indbinding: Papbog
Forlag: Bibelselskabets Forlag
Varenummer: 978-87-7232-248-3
Mål: 17 x 17 cm.

50 bibeltekster du skal kende

Bibelens højdepunkter udvalgt af Sørine Gotfredsen
50 bibeltekster
279,95

Forfatter: Sørine Gotfredsen
Sidetal: 256 sider
Indbinding: Indbundet
Forlag: Bibelselskabet
Varenummer: 978-87-7232-301-5
Mål: 13,8 x 21,5 cm.