Hvorfor engagerer vi os i Bibelen?

Millioner af mennesker, der har været udsat for forfølgelse, krig og terror, er traumatiseret. Metoden bibelsk sjælesorg giver psykologiske og bibelske redskaber til at sætte ord på lidelsen.

Bibelselskabet engagerer sig i verdens brændpunkter med støtte til en bred vifte af bibelprojekter. Også gennem tv-kanalen SAT-7 har vi mulighed for at støtte mennesker på flugt og udsatte grupper, heriblandt børn, der ikke har adgang til skoleundervisning samt kvinder, der udsættes for overgreb.

Klik videre her på siden og læs mere om vores støtteprojekter.

Bibler til verdens børn

Bibelen er med til at sætte etiske pejlemærker. Den får bl.a. nogle afrikanske børn i Swaziland til at blive barmhjertige samaritanere, mens børn i Kina finder ro på kirkernes biblioteker, hvor vi har placeret bibler på hylderne. Kræftramte børn i Nicaragua er optaget af tegnehæfter med bibelske motiver. Det giver dem fornyet mod.

Vi giver lydbibler til blinde børn og til analfabeter i slummen. Vi oversætter Bibelen, så børn og unge kan få adgang til Bibelens formidable fortællinger og få et nyt perspektiv på tilværelsen. I de områder, hvor vi har svært ved at uddele børnebibler, støtter vi SAT-7, den kristne TV-station, der transmitterer programmer om Bibelen for børn i Nordafrika og Mellemøsten.

Det kan være, at planen er ambitiøs. Men Bibelselskabet har en vision om, at alle kristne børn får adgang til Bibelen. Vi vil arbejde hårdt og målrettet på denne vision de kommende år – i Mellemamerika over Afrika, Mellemøsten og til Asien.