Sdr. Bjert Kirke
Ind i Bibelens bøger: Den venstrehåndede, der stak et sværd i den tykke konges mave og andre historier
STED: Sdr. Bjert Kirke. En aften, hvor vi taler om både kendte og ukendte fortællinger fra Bibelen, der provokerer eller undrer os.

Denne aften handler om at opdage og genopdage bibelfortællinger. Om at åbne de fortællinger, vi har et fastlåst billede af. Når vi bruger fantasien og vores kreativitet, mens vi arbejder med fortællingerne, fordyber vi os og opdager nyt.

*

I anledningen af Bibelselskabets nyoversættelse, Bibelen 2020, afholdes mange forskellige små og store arrangementer i Sdr. Bjert Kirke. Arrangementerne er meget forskellige og ikke afhængige af, at man kommer til alle. Så kom til én aften eller én gudstjeneste. Eller kom til hele molevitten.

Kom med din nysgerrighed og dine fordomme. Kom som du er. Kom med din viden og din uvidenhed. Kom med din fantasi og dine minder. Kom unge og gamle og små og store. Kom med hjerne og hjerte, med tro og tvivl. Kom med det du ved og det, du ikke ved. Kom med lyttende ører og talegaver. Kom med dine spørgsmål og kom med din nabo ... Bare kom!

Hvis du vil vide mere, så kontakt Tine Illum – Mail: ti@km.dk –  Tlf.: 30682093

Bibelen 2020, 3 vinkler
Sdr. Bjert Kirke

Start: 20-08-2020 19:30

Slut: 20-08-2020 21:00