Sdr. Bjert Kirke
Ind i Bibelens bøger: Kærlighedssangen
Kirken er åben, og man kan gå ind og ud. Der er tale om en slags installation, et sted at være, at gå rundt i, forundres i, glæde sig i, tænke i.

I aftenens løb kan du høre musik, skrive en linje fra din yndlingskærlighedssang, læse Højsangen i Det gamle Testamente, høre smukke ord hvisket i dit øre, synge, tænke, spise frugt, mindes eller male, få røde kinder, læse et digt, holde i hånd, se skriften på væggen, høre hele Kærlighedssangen fremført, tænde lys for din kærlighed, nyde synet, bare sidde.

Derefter er der mulighed for at fortsætte aftenen i Bjert Gamle Brugs.

*

I anledningen af Bibelselskabets nyoversættelse, Bibelen 2020, afholdes mange forskellige små og store arrangementer i Sdr. Bjert Kirke. Arrangementerne er meget forskellige og ikke afhængige af, at man kommer til alle. Så kom til én aften eller én gudstjeneste. Eller kom til hele molevitten.

Kom med din nysgerrighed og dine fordomme. Kom som du er. Kom med din viden og din uvidenhed. Kom med din fantasi og dine minder. Kom unge og gamle og små og store. Kom med hjerne og hjerte, med tro og tvivl. Kom med det du ved og det, du ikke ved. Kom med lyttende ører og talegaver. Kom med dine spørgsmål og kom med din nabo ... Bare kom!

Hvis du vil vide mere, så kontakt Tine Illum – Mail: ti@km.dk –  Tlf.: 30682093

Bibelen 2020, 3 vinkler
Sdr. Bjert Kirke

Start: 07-02-2020 19:00

Slut: 07-02-2020 21:00