Sdr. Bjert Kirke
Ind i Bibelens bøger: Kom og se!
STED: Sdr. Bjert Kirke. Aftengudstjeneste om gudsbilleder. Måske har vi meget stereotype billeder af Gud som en gammel mand med hvidt skæg på en sky, som en nådesløs dommer eller en velfriseret hyrde.

 I Bibelen hører vi om masser af forskellige gudsbilleder – og det går op for os, at Gud altid er større end de billeder, vi husker og gør os af ham. Gudstjenesten vil vise os glemte og gemte billeder af Gud.

*

I anledningen af Bibelselskabets nyoversættelse, Bibelen 2020, afholdes mange forskellige små og store arrangementer i Sdr. Bjert Kirke. Arrangementerne er meget forskellige og ikke afhængige af, at man kommer til alle. Så kom til én aften eller én gudstjeneste. Eller kom til hele molevitten.

Kom med din nysgerrighed og dine fordomme. Kom som du er. Kom med din viden og din uvidenhed. Kom med din fantasi og dine minder. Kom unge og gamle og små og store. Kom med hjerne og hjerte, med tro og tvivl. Kom med det du ved og det, du ikke ved. Kom med lyttende ører og talegaver. Kom med dine spørgsmål og kom med din nabo ... Bare kom!

Hvis du vil vide mere, så kontakt Tine Illum – Mail: ti@km.dk –  Tlf.: 30682093

Bibelen 2020, 3 vinkler
Sdr. Bjert Kirke

Start: 27-09-2020 19:00

Slut: 27-09-2020 20:00