Noget om den kristne tro
De forskellige danske kirkesamfund har en hel del tilfælles. Illustration: Udsnit fra forsiden til "Noget om den kristne tro".

14.09.2017 Bibelselskabet

Kirker udgiver fælles hæfte om den kristne tro

Den kristne tro kan have forskellige dragter, men nu er en lang række danske kirkesamfund gået sammen om at formidle, hvad de har tilfælles. Resultatet er et lettilgængeligt hæfte, som henvender sig til alle, der vil vide mere om den kristne tro

Noget om den kristne tro er titlen på et lille hæfte med et stort indhold. Aldrig før har en så bred vifte af kirker henvendt sig til danskerne om den kristne tro. Med udgangspunkt i Fadervor inviteres læseren på en rejse, hvor kristendommens kerne præsenteres. Noget om den kristne tro handler om det, der er fælles for kirker som Folkekirken, Den katolske Kirke og en lang række frikirker. Hæftet kan derfor bruges i alle kirker og kirkelige organisationer i Danmark.

Hæftet henvender sig både til dem, der bare er nysgerrige på, hvad den kristne tro er for en størrelse, og til dem, der er vant til at komme i kirke. Det er en oplagt gave eller til at dele ud i kirker og menigheder som udgangspunkt for samtaler om kirke, tro og eksistens.

Biskop Henrik Stubkjær, formand for Danske Kirkers Råd:

Noget om den kristne tro er et enestående eksempel på, at vi på tværs af kirkeskel kan gå sammen og lave en spændende og vedkommende udgivelse omkring kernebegreber i den kristne tro – en fin og nødvendig indføring i både kirke og tro.”

Mogens S. Mogensen, formand for Folkekirkens Mellemkirkelige Råd:

Noget om den kristne tro er først og fremmest en smuk gave til enhver, der har lyst til at få en lettilgængelig introduktion til det kristne liv. Den fortjener at blive købt og læst af alle menigheder – og givet videre til hele det danske folk”.

Lone Møller-Hansen, generalsekretær i Baptistkirken i Danmark:

”Det er vigtigt at vise omverdenen, at vi som kristne er enige om langt det meste og vigtigste i den kristne tro. Det øger vores troværdighed og forhåbentlig gør det også, at mennesker nemmere kan tro på Jesus og det, han har lært os”.

Noget om den kristne tro er skrevet af repræsentanter fra Folkekirken, Den katolske Kirke og en række frikirker og er udgivet som et samarbejde mellem Danske Kirkers Råd, Folkekirkens Mellemkirkelige Råd og Bibelselskabet.

Noget om den kristne tro

Et økumenisk hæfte om den kristne tro.
Noget Om Den Kristne Tro er netop udkommet i ny udgave til kun 20 kr. Gode rabatter ved køb af flere stk.
20,00

Forfatter: Bent Bjerring-Nielsen
Sidetal: 26 sider
Indbinding: Hæftet
Forlag: Bibelselskabet
Varenummer: 978-87-7523-868-2