DM4 2024 Kasakhstan
Kasakhstanske børn læser i familiebibelen.

07.06.2024

Med din hjælp kan vi nå målet: 5.000 bibler til Kasakhstan

Kasakhstan er primært muslimsk, og bibler kræver særlig tilladelse fra staten. Lige nu kan Bibelen købes i en registreret kirke og deles ud af Bibelselskabet i Kasakhstan. Bibelen kan ikke købes i en boghandel, som vi er vant til herhjemme. Skaffer man en bibel på anden vis, er der risiko for høje bøder eller begrænsning af kirkelige aktiviteter.

Men på trods af de svære omstændigheder bringer Bibelselskabets medarbejdere Guds ord til flere og flere mennesker i Kasakhstan. Leder af Bibelselskabet Viktor Grishko fortæller:

”I 2024 deler vi familiebibelen ud i kirker til børn og voksne Mange kirker har planlagt et besøg fra os. Efter gudstjenesten stiller vi borde op og deler bibler ud. Det glæder os, når Guds ord finder et nyt hjem. Afstandene i vores land er meget store, og posten når ikke altid frem. Det er derfor, vi rejser langt for at besøge kirker og tilbyde bibler. Så føler vi os lidt som Paulus, der rejste på lange missionsrejser for at styrke kristne i deres lokalsamfund. Vi betragter det som et lille mirakel, når mennesker bliver berørt af Guds kærlighed gennem Bibelens fortællinger."

Kasakhstan DM4 2024
”En kvinde fra Bibelselskabet gav mig den blå familiebibel. Nu har jeg min helt egen bibel! Tak!”, siger 11-årige Rayana.

I Bibelselskabet satser vi på, at vi i år kan samle penge ind til 5.000 bibler til kasakhstanske kristne. Det er en enorm opgave, men med din hjælp kan vi nå målet. Bibelselskabet i Kasakhstan er klar til at dele biblerne ud. Sammen kan vi bringe Bibelen ud til mennesker i Kasakhstan, der længes efter en bibel.

Én bibel koster 75 kr. Hvor mange kan du give?

3 bibler = 225 kr. 
10 bibler = 750 kr. 
40 biler = 3.000 kr.

Giv bibler til Kasakhstan MobilePay 62903 (skriv 'Kasakhstan') 

eller kontonummer 3001 9000488 (skriv 'Kasakhstan')

OBS! Husk, dit fradrag! Hvis vi har dit CPR-nummer kan du få fradrag for op til 18.300 kr. i 2024.