Guds sved - Poul Joachim Stender
Poul Joachim Stender er aktuel med bogen "Guds sved", hvor han sammen med en parfumeur undersøger duftenes religiøse betydning.

12.09.2018 Pressemeddelelse

Ny bog går på jagt efter duftenes religiøse betydning

Kan man lugte Gud? Sognepræst og forfatter Poul Joachim Stender går på jagt efter duftenes symbolske og religiøse betydning i bogen "Guds sved"

Den 13. september udkommer Guds sved af forfatter og præst Poul Joachim Stender på Bibelselskabets Forlag. Guds sved er en medrivende fortælling om forskellige duftes symbolske, historiske og religiøse betydning.

Bogen tager sit udgangspunkt i Poul Joachim Stenders møde med den alvorligt syge kvinde, Ketura, i et parfumeri i Jerusalem. Ketura har været parfumeur i de store dufthuse, men er nu vendt hjem. Præsten fra Danmark og den døende parfumeur mødes i passionen for dufte: Over seks aftener bevæger deres samtaler sig rundt i alle Bibelens dufte og deres afgørende betydning.

Hvorfor havde de tre vise mænd dufte med til Jesusbarnet? Hvordan lugter en bøn til Gud? Og er det virkelig muligt at skabe en parfume, der bringer mennesket helt tæt på Gud?

Guds sved er en medrivende fortælling om forskellige duftes symbolske, historiske og religiøse betydning. I bogen smelter fiktion og fakta sammen til en sanselig indføring i Bibelens univers.

Om forfatteren

Poul Joachim Stender er født i 1956. Han er præst og forfatter til en lang række bøger om erotik, mad, tro og eksistens. I 2016 udgav han den meget omtalte bog Stop op, der opfordrer alle voksne mennesker til at holde en pause og tage et fjumreår.

Se Poul Joachim Stenders lille video om Guds sved 

Guds sved

Kvinden, der kunne lugte Gud
guds sved
199,95

Forfatter: Poul Joachim Stender
Sidetal: 152 sider
Indbinding: Hæftet
Forlag: Bibelselskabet
Varenummer: 978-87-7523-886-6
Mål: 15 x 20,5 cm