Årsdag for krigen i Ukraine
Mange byer er udslettet

24.08.2023

Ukraines uafhængighedsdag

D. 24. august er Ukraines uafhængighedsdag. Vil du tage ukrainerne med i din aftenbøn i dag? De er blevet varslet et nyt angreb. På denne dag er krigen en påmindelse om vigtigheden af sejr.

Kære venner,

De varmeste hilsner fra Ukraine og tak for jeres fortsatte bønner! Dag 544 af krigen her. Meget intensive kampe fortsætter på tværs af frontlinjerne, mens raketangreb er målrettet steder over hele landet. Gudskelov, alle medlemmer af Bibelselskabet og deres familier har det trygt og godt. Vores arbejde fortsætter med at uddele bibler til mennesker i nød over hele landet. Gennem vores fire kontorer fortsætter Bibelselskabet med at støtte lokale kirker med Bibelen og sender også regelmæssigt hold til frontlinjen og befriede områder for at bringe åndelig og ofte praktisk hjælp.

Folk er udmattede, folk er bange, og de fortsætter med at søge trøst og håb. Vi oplever, at interessen for Bibelen er større selv efter Sovjetunionens sammenbrud! Vi håber, I vil fortsætte med at bede og støtte bibelarbejdet i Ukraine! 

Soldaterne fortæller, at de dagligt ser og mærker Guds beskyttelse på en meget håndgribelig måde - en kugle, der blev misset med 10 cm, en granat, der ikke gik af, og mange flere, meget jordnære oplevelser (nogle praktiske aspekter, som vi, civile, ikke engang tænker på).

Mange af dem deler, at det bliver en vane at læse Bibelen eller lytte til den, da den indeholder ord, der styrker, beroliger, forsikrer og vejleder, uanset hvor de er, og hvad de laver på et givet tidspunkt - det kan være at hvile sig, forberede sig til en operation osv. Tungt brug af artilleri er almindeligt i denne krig, så de er ofte i skjul fra beskydning, hvilket er en hård oplevelse både på krop og sind - her gentager de ord og bønner fra Bibelen.

De er ofte mere bekymrede for deres familiemedlemmer, som er efterladt derhjemme, hvor de ikke kan beskytte dem mod raketangreb, og det skaber en følelse af magtesløshed. Her hjælper Bibelen også meget, da de lærer at stole på, at Gud er med.

Siden krigens start har vi aldrig hørt nogen sige nej tak til Bibelen. Der er fortsat behov for bibler til trængende ukrainere. Vores bibelske traumeprogram er officielt anerkendt af Forsvarsministeriet som en del af træningsplanen for militære præster, hvilket er en virkelig fantastisk udvikling!

Tak, igen og igen, for hver bøn, du har bedt for vores land i løbet af det sidste år, tak for hver opmuntrende besked, vi har modtaget fra dig, for hver krone, du har givet for at støtte vores folk og Bibelens sag her! Må den gode Herre belønne dig rigeligt! Mens krigen fortsætter med at rase her, så bliv ved med at bede, bliv ved med at dele om, hvad der foregår i Ukraine, bliv ved med at støtte!

Mange tak,

Rostyslav

 

Sådan kan du støtte

  • Støt via Mobilepay 62903
  • Støt via bankoverførsel reg.nr. 3001 kontonr. 9000488.

Husk at mærke din overførsel ’Ukraine’.

TAK!

Se en opdatering af Anatoliy Raychynets her: https://www.youtube.com/watch?v=_2wcZW3TnxU