Håb er en overset superkraft

14.03.2023 Af Bibelselskabet

Årets gavebog til konfirmanden

Håb er en overset superkraft er 12 personlige taler af blandt andre Thure Lindhardt, Katrine Muff og Rakel Haslund Gjerrild. En bog fuld af livsmod og gode råd til det unge menneske på vej ud i livet

Tillykke med konfirmationen, og velkommen i de voksnes rækker!” sagde onklen. Men fik han det vigtigste med? Det, der virkelig har betydning?

Håb er en overset superkraft er en gavebog til konfirmanden. Den består af 12 personlige taler til det unge menneske på vej ud i livet. Det er taler om tro og håb, om kærlighedens oprindelse og livets små undere. Alle taler tager afsæt i et bibelvers og slutter af med gode råd: Tal med andre om det, du fortryder. Vær generøs. Find det, der fascinerer dig, og holdt fast i det. Skab frirum i din hverdag. Læs i Bibelen.

Håbet er en overset superkraft, som vi slet ikke kan undvære, og som vi skal huske at dele med hinanden.

Katrine Muff

De 12 medvirkende talere er: Christian Hjortkjær, Rakel Haslund-Gjerrild, Thure Lindhardt, Sørine Gotfredsen, Bodil Jørgensen, Josefine Frej Mikuta, Peder Frederik Jensen, Anne Sophia Hermansen, Sigurd Barrett, Brian Holm, Katrine Muff og Ida Auken.

Talerne er blevet til i samarbejde med journalist, forfatter og foredragsholder Malene Fenger-Grøndahl.

Håb er en overset superkraft

12 taler til konfirmanden
Fakta: Håb er en overset superkraft
269,95

Forfatter: Malene Fenger-Grøndahl (red.)
Sidetal: 256 sider
Indbinding: Hæftet
Forlag: Bibelselskabet
Varenummer: 978-87-7232-272-8
Mål: 13,4 x 21,3 cm.