Håb er en overset superkraft

12 taler til konfirmanden

”Tillykke med konfirmationen, og velkommen i de voksnes rækker!” sagde onklen. Men fik han det vigtigste med? Det, der virkelig har betydning?

Håb er en overset superkraft er en gavebog til konfirmanden. Den består af 12 personlige taler til det unge menneske på vej ud i livet. Det er taler om tro og håb, om kærlighedens oprindelse og livets små undere. Alle taler tager afsæt i et bibelvers og slutter af med gode råd: Tal med andre om det, du fortryder. Vær generøs. Find det, der fascinerer dig, og holdt fast i det. Skab frirum i din hverdag. Læs i Bibelen.

De 12 medvirkende talere er: Christian Hjortkjær, Rakel Haslund-Gjerrild, Thure Lindhardt, Sørine Gotfredsen, Bodil Jørgensen, Josefine Frej Mikuta, Peder Frederik Jensen, Anne Sophia Hermansen, Sigurd Barrett, Brian Holm, Katrine Muff og Ida Auken.

Talerne er blevet til i samarbejde med Malene Fenger-Grøndahl.

269,95

Forfatter: Malene Fenger-Grøndahl (red.)
Sidetal: 256 sider
Indbinding: Hæftet
Forlag: Bibelselskabet
Varenummer: 978-87-7232-272-8
Mål: 13,4 x 21,3 cm.

Malene Fenger-Grøndahl, f. 1976, er journalist, forfatter og foredragsholder. Hun har skrevet og bidraget til flere bøger både for børn og voksne. Har arbejdet med tros- og eksistensstof gennem en årrække, bl.a. for P1 og Kristeligt Dagblad, hvor hun skriver portrætter og interviews. Har børn i alderen 5-16 år. 

Anmeldelser

Kristian Møller Hansen, Kristeligt Dagblad:

"Giv denne bog til konfirmanden ... Talerne er veloplagte og velskrevne ... man fornemmer en kærlighed til de unge ... Talerne er hverken moraliserende eller uforbeholdende hyldester, de er skrevet netop med den alvor, som ethvert menneske, også de unge, gerne vil mødes med ... Bogen er et decideret godt indspark i hele diskussionen om, hvordan det er at være ung i dag, og hvad vi sammen kan gøre. Jeg vil anbefale den stort og snart give mit eget barn den på hans store dag." Fire stjerner

Konfirmandcenteret:

"Anbefales som gave til konfirmanderne ... Bogen kan bruges til at finde en vinkel fra levet liv til evangelium. Og det er godt at få inspiration til hvordan bibelens tekster kan bruges til at give konkrete råd til det liv, konfirmanderne står midt i, og i begyndelsen af."

Birgit Bidstrup Jørgensen, Katolsk Liv:

"Bogen kan varmt anbefales som gave til konfirmander, firmander og andre unge. Den er nænsom, opmærksom, frygtsom, tænksom og morsom, og fordi forfatterne skriver på en ægte måde, bliver den aldrig ligegyldig eller kedelig. Den er god at finde frem på en dag med gråvejr i sindet."

Henrik Engelbrekt Refshauge, Udfordringen:

"Tak for en stærk bog"