Bibeluddeling til børn i Syrien. Foto: UBS
Medarbejderne i Det Syriske Bibelselskab uddelte tusindvis af bibler og hæfter til menigheder i hele Syrien op til påske. Det skabte stor glæde, særligt blandt børnene. Foto: De Forenede Bibelselskaber

01.01.2021

Behov for bibeluddeling

Ønsket om Bibelen er enormt. Særligt i verdens konfliktområder er der behov for lindring og trøst. Men også i Danmark er der stor efterspørgsel på Bibelen.

Bibelselskabet uddeler bibler til forfulgte kristne, flygtninge, patienter, hjemløse, fængslede, hiv-ramte, prostituerede, blinde og analfabeter. Vi uddeler også Bibelen i forbindelse med bibelsk sjælesorg og læsetræningskurser. Disse projekter støtter menneskers mulighed for at deltage i samfundet på lige fod med andre.

Bibelen kan åbne op for de sværeste spørgsmål og være en uvurderlig trøst. Gennem De Forenede Bibelselskaber støtter vi de lokale Bibelselskaber, så de kan sælge biblerne billigere til dem, der har behov for det eller give til dem, der ikke har råd.

Efterspørgslen på bibler er også betydelig i Danmark. De senere år har Bibelselskabet uddelt mange tusinde bibler igennem Frelsens Hær, hospitals-, fængsels- og feltpræster samt mindre organisationer, der arbejder med flygtninge, migranter og prostituerede. Ikke mindst til jul. Det vil vi gerne blive ved med.

Både børn og voksne har brug for trøst, håb og lindring, når de fx er indlagt. Bibelen og Salmebogen er gode redskaber, som bruges aktivt af præster i den danske sundhedssektor. Virkeligheden er dog, at det er svært for præsterne at finde midler til materialerne. Bibelselskabet har brug for din hjælp for at imødekomme behovet.

VERDENS BIBELSELSKABER

De Forenede Bibelselskaber består af 150 bibelselskaber, der arbejder sammen i mere end 240 lande og territorier.