Frelsens Hær uddeling. Foto: Rune Hansen
"Bøgerne er populære," fortæller Ulla Nielson, sekretær for Frelsens Hærs projekt, der her giver Den Nye Aftale videre. Foto: Rune Hansen.

03.02.2020 Bibelselskabet

Bibelen er populær hos julehjælpsmodtagere

Efterspørgslen på Bibelen er betydelig i Danmark. De senere år har vi uddelt mange tusinde bibler igennem Frelsens Hær, hospitals-, fængsels- og feltpræster samt mindre organisationer, der arbejder med flygtninge, migranter og prostituerede. Ikke mindst til jul. Det vil vi gerne blive ved med. Vil du hjælpe os med at uddele Bibelen 2020 til udsatte grupper i Danmark?

Gå til projektsiden >>

Hvert år deler Frelsens Hær julehjælp ud til et stort antal familier. I påsken spurgte vi, om Bibelselskabets støtter ville være med til at lægge bibler i Frelsens Hærs julekurve, og det var der heldigvis rigtig mange, der gerne ville. Med givernes hjælp kunne vi donere 4100 bibler og bøger i 2019, som mange af familierne har takket ja til sammen med julemad og godter.

For mange var det deres første bibel

I 2018 var der cirka 1400 familier, der takkede ja til en af de særlige gaver, som kan åbnes igen og igen. ”Det var fantastisk at opleve. Mange blev rørt over at få en bibel, og vi ved, at det for mange var deres første bibel,” fortæller programchef, major Steven Thomas, der er glad for et vellykket initiativ og taknemmelig for Bibelselskabets flotte donation.

Som følge af den store tilslutning fra gavmilde givere blev Frelsens Hærs julehjælp i 2019 udvidet fra København til også at blive distribueret fra 15 lokale korps i alle landsdele. Hvorvidt man som julehjælpsmodtager fik mulighed for at få en julegave fra Bibelselskabet afhang således af det lokale udbud og efterspørgsel – ligesom det naturligvis var frivilligt, om man ønskede at få bibelhistorier med i kurven.

I Bibelselskabet har vi en lang tradition for at uddele bibler gratis til udsatte grupper i det omfang, der er midler til det, og derfor er det helt oplagt at  imødekomme Frelsens Hærs ønske om bidrag til julehjælpen.

Giv Bibelen 2020 videre

Ligesom Frelsens Hærs programchef er positivt overrasket over interessen for de ’hårde pakker’, udtrykker også Bibelselskabets internationale chef Synne Garff stor glæde over at kunne bidrage til julehjælpen på denne måde. ”I Bibelselskabet har vi en lang tradition for at uddele bibler gratis til udsatte grupper i det omfang, der er midler til det, og derfor er det helt oplagt at imødekomme Frelsens Hærs ønske om bidrag til julehjælpen.”

Bibelselskabet vil fortsat gerne give bibler til Frelsens Hærs julekurve, i år med Bibelen 2020 som formidler af det glædelige budskab. Derfor har vi brug for din hjælp! På forhånd tak for enhver støtte.

Tak til redaktionen hos Frelsens Hær for et godt samarbejde.

Giv Bibelen 2020 til udsatte i Danmark.