Bibelhistorier forside.
Forening for Boghaandværk har hædret Bibelhistorier med Den Danske Bogdesignpris 2017.

10.05.2017 Anna Sofie Casse

Bibelhistorier er kåret til årets bedste børnebog

Forening for Boghaandværk uddeler hvert år en pris til de flotteste danske bøger. I år har Bibelselskabet den store ære at modtage prisen for årets børnebog 2017.

Bibelhistorier af forfatter Ida Jessen, illustrator Hanne Bartholin og grafiker Nanna Arnfred løber med prisen for årets bedste børnebog 2017. Prisen uddeles af Forening for Boghaandværk, der hædrer design, tekniske kvaliteter og skaberne bag, blandt bøger produceret i Danmark:

En enig komité har valgt at Bibelhistorier skal modtage Den Danske Bogdesignpris 2017, som årets bedste børnebog,” skriver Forening for Boghaandværk.

Den smukke bog udkom på Bibelselskabets Forlag sidste år og modtog et væld af anmelderstjerner. Flere fremhævede det unikke samspil mellem tekst, illustrationer og den grafiske opsætning.

Glæde i Bibelselskabet

”Som forlag er vi utrolig glade og stolte over, at Bibelhistorier har vundet prisen som årets børnebog. Bogen er resultatet af alle involveredes allerbedste indsats og det er simpelthen skønt, at det store arbejde nu belønnes på så fin vis,” siger forlagschef i Bibelselskabet og redaktør på Bibelhistorier, Lisbeth Elkjær Øland.

Også Bibelselskabets Bibelen til konfirmander modtager hæder fra Forening for Boghaandværk, i det den er blandt de udvalgte til Årets Bedste Bogarbejde.

Tur til Tyskland

Når Bibelhistorier har modtaget den flotte pris den 13. juni, skal bogen udstilles på vandreudstillinger rundt omkring i Skandinavien og på den internationale bedømmelse Verdens Smukkeste Bøger på den store, årlige bogmesse i Frankfurt.

Læs juleevangeliet med forfatter Ida Jessens ord

Anmelderne er også begejstrede

SEKS STJERNER i Jyllands-Posten:

"Et sandt mesterværk."SEKS STJERNER i Berlingske:

"En gylden nøgle til det bibelske univers"FEM HJERTER i Politiken:

"Enkelt sprog, indfølende psykologi, respekt for historien – og et smil"FEM STJERNER i Kristeligt Dagblad:

"Smuk, elegant og nærværende"Køb Bibelhistorier her

Bibelhistorier

Prisbelønnet og anmelderrost børnebibel af forfatter Ida Jessen og illustrator Hanne Bartholin
Bibelhistorier Bog
349,95

Forfatter: Ida Jessen
Illustrator: Hanne Bartholin
Sidetal: 320 sider
Indbinding: Indbundet
Forlag: Bibelselskabet
Materiale: Med lærredsryg
Varenummer: 978-87-7523-777-7
Mål: 19,0 x 29,7 cm.