God gerning. Foto: Unsplash.

07.01.2020 Af Bibelselskabet

Bibelselskabet søger to friske frivillige

Har du et par timer om måneden, som du vil bruge på en god sag? Måske er du gået på pension, efterløn eller har lidt ekstra tid. Bibelselskabet søger to frivillige til lette, praktiske opgaver. 

Bibelselskabet arbejder med verdens bedste sag. Vores fokus er at oversætte, uddele og udbrede kendskabet til Bibelen, men vi har også en række sociale projekter og hjælper med sjælesorg globalt. Huset har travlt og summer af liv. Vi har mange spændende publikationer og informationer, der skal ud i verden.

Derfor har vi brug for to friske frivillige, der vil bruge nogle timer en gang om måneden til at assistere med at pakke og klargøre forsendelser.

Jobbet er altså ikke indviklet, men kræver blot lidt tid og ro. Måske er I to venner, veninder eller et ægtepar? Måske er du bare dig, der har tid til at hjælpe os? Måske er du gået på pension, efterløn eller har lidt ekstra tid, du vil give til os?

Bibelselskabet kan love en behagelig og livfuld virksomhed fuld af ånd og med globalt udsyn.

Vores frivillige refererer til international chef, Synne Garff. Skriv et par ord om dig selv til generalsekretær Birgitte Stoklund Larsen via ledelsessekretær Simon Hansen på sh@bibelselskabet.dk  

Ansøgningsfrist fredag den 31. januar 2020.

Bibelselskabet er en moderne, almennyttig virksomhed og en vigtig institution i dansk kirke- og kulturliv, der holder til i en stemningsfuld herskabslejlighed i hjertet af København. Bibelselskabet er sat i verden for at udgive Bibelen og udbrede kendskabet til dens indhold. Det gør vi via oversættelser og forlagsvirksomhed, bladudgivelse og digital kommunikation, ligesom vi via fundraising støtter projekter lokalt og globalt, bl.a. gennem De Forenede Bibelselskaber. Bibelselskabets indtægter kommer fra salg af bibler samt indsamlinger.

Dronning Margrethe II er protektor for Bibelselskabet.