Foto: Unsplash.
Som universitetspraktikant hos Bibelselskabet får du blandt andet mulighed for at prøve kræfter med artikelskrivning. Foto: Unsplash.

13.11.2019 Af Bibelselskabet

Bibelselskabet søger universitetspraktikant

Har du lyst til at afprøve din viden inden for kommunikation og SoMe i en lille NGO, hvor to dage aldrig er ens? Så læs videre her

Den 20. marts 2020 får hele Danmark en ny bibel, når Bibelen 2020 udkommer. Det er ikke hver dag, at der udgives en ny bibeloversættelse (sidst Bibelselskabet gjorde det var i 1992). Det skal derfor ikke gå stille for sig, når Bibelen 2020 udkommer. Ambitionen er at få lavet 2020 til et bibelår, hvor vi når ud til alle danskere, med den nye bibeloversættelse. Og det har vi brug for hjælp til!

Bibelselskabet søger derfor en universitetspraktikant, som er fuld af gode idéer til, hvordan man får en ny bibeloversættelse ud over rampen. Vi forventer blandt andet, at du vil:

  • Tage del i lanceringsarbejdet
  • Samle op på reaktioner
  • Bidrage til, at Bibelselskabet er synligt på SoMe
  • Organisere Bibelselskabets tilstedeværelse på messer og møder

Du vil blive en del af et lille, men stærkt kommunikationsteam, som har ansvaret for Bibelselskabets kommunikation over en bred kam. Her vil du kunne prøve kræfter med SoMe, nyhedsbreve, interview, artikelskrivning og meget mere.

  • Arbejdstid: 15-25 timer ugentligt efter aftale
  • Periode: fire-seks måneder

Din baggrund

Vi har ikke krav til, hvad du studerer, men vi ser gerne, at du har erfaring med kommunikation og/eller organisatorisk arbejde – enten via erhvervsarbejde eller fra dit studie. Praktikken er ulønnet og praktikken skal være meritgivende på din videregående uddannelse.

Interesseret?

Så send en ansøgning til generalsekretær Birgitte Stoklund Larsen via projektmedarbejder Simon Hansen på: sh@bibelselskabet.dk

Ansøgningsfrist: 4. december 2019. kl. 12:00

 

Bibelselskabet er en moderne, almennyttig virksomhed og en vigtig institution i dansk kirke- og kulturliv, der holder til i en stemningsfuld herskabslejlighed i hjertet af København. Bibelselskabet er sat i verden for at udgive Bibelen og udbrede kendskabet til dens indhold. Det gør vi via oversættelser og forlagsvirksomhed, bladudgivelse og digital kommunikation, ligesom vi via fundraising støtter projekter lokalt og globalt, bl.a. gennem De Forenede Bibelselskaber. Bibelselskabets indtægter kommer fra salg af bibler samt indsamlinger.

Dronning Margrethe II er protektor for Bibelselskabet.

Bibelen 2020

Hele Danmarks nye bibel udkommer den 20. marts 2020 - kan forudbestilles nu
Bibelen 2020
399,95

Udkommer 20/3 2020. Forudbestil allerede nu.

Forlag: Bibelselskabet
Varenummer: 978-87-7523-990-0