Ida Jessen & Hanne Bartholin

Blå bog: Det har de lavet

Forfatter Ida Jessen og illustrator Hanne Bartholin har begge stor erfaring med deres felt. Bliv klogere på deres arbejde her

Ida Jessen

Ida Jessen, født 1964, er cand. mag i litteraturhistorie og massekommunikation. Hun er forfatter til en række noveller og romaner for voksne, senest den anmelderroste En ny tid fra 2015. Hun har endvidere skrevet bøger for både små og store børn, og hun har tidligere arbejdet sammen med illustrator Hanne Bartholin om blandt andet de populære børnebøger om elefantungen Carl.

Ida Jessen har modtaget en række priser, blandt andet De gyldne Laurbær, som hun vandt i 2009, hvor hendes roman Børnene udkom. Ida Jessen er desuden medlem af Det Danske Akademi.

Læs også: Ida Jessen: "Det her er kontroversielt stof, prøv at se!"

Hanne Bartholin

Hanne Bartholin, født 1962, er uddannet illustrator og grafisk designer fra Designskolen Kolding. Hun er særligt kendt for sine børnebogsillustrationer og har modtaget flere priser for sit arbejde, blandt andet Kulturministeriets Illustratorpris i 2001 for billedbogen Finn Herman.

Hanne Bartholin har tidligere arbejdet sammen med forfatter Ida Jessen om blandt andet de populære børnebøger om elefantungen Carl. Endvidere har Hanne Bartholin udstillet sine værker og udgivet bøger i mange lande, blandt andet i Korea, Spanien, Japan og Sverige.

Læs også: Hanne Bartholin: "Jeg har gået rundt i Bibelen i to år"

Bibelen 2020

Hele Danmarks nye bibel: En mundret og nudansk oversættelse
Bibelen 2020 - initiativpris
Førpris: 399,95 350,00 kr.

Sidetal: 1672 sider
Indbinding: Hæftet
Forlag: Bibelselskabet
Varenummer: 978-87-7232-210-0
Mål: 15 x 22 x 4 cm.
Udgave: 2. udgave
Andet: Vægt ca. 1,3 kg.