Påske - lydbog

25.03.2021

Download gratis: Påskefortællingen som lydbog

Lyt til Bibelens påskefortælling fra Bibelen 2020. Lige nu kan du downloade lydbogen gratis. 

Forventningerne til Jesus er store, når han Palmesøndag bliver hyldet og tilråbt som konge. Men folkemængden misforstår ham, og senere må Jesus erfare, at der selv blandt hans allernærmeste er fjender: Judas forråder ham. Peter nægter at kende til ham. Brutalt ender Jesus med at blive henrettet på et kors, hængt op og sømmet fast, dømt for blasfemi. Det er ikke mærkeligt, at disciplene har svært ved at tro, hvad de hører, når Maria fortæller at have set ham i live. Kan det virkelige passe?

Lyt til Bibelens dramatiske påskefortælling indlæst fra Johannesevangeliet. Lige nu og frem til 1. maj 2021 kan lydbogen downloades gratis.

Download lydbogen her (Tryk "Køb" prisen er 0 kr.)

Lyt til hele Bibelen 

Hele Bibelen 2020 er indlæst som lydbog. Seks forskellige dygtige lydbogsindlæsere har været i sving, og hvis du vil lytte til hele Bibelen vil det tage dig 72 timer. Du kan købe Bibelen 2020 i sin helhed til download, eller du kan købe henholdsvis Det Gamle Testamente eller Det Nye Testamente til download.  Det er også muligt at høre Bibelen 2020 som lydbog via bibliotekernes gratis digitale tilbud e-Reolen. Er du abonnent på en digital streamingtjeneste kan du også lytte til Bibelen 2020 der – fx på Mofibo og Storytel.

Lydbog: Henrettet på et kors

Bibelens påskefortælling fra Bibelen 2020
henrettet
12,00

Find link til download i beskrivelsen

Forlag: Bibelselskabet
Materiale: lydbog
Varenummer: 978-87-7232-209-4
Andet: Varighed: 31 min.