Maria fra Magdala

12.03.2024 Pressemeddelelse

Dramatisk og dragende: Ny graphic novel om Jesus og hans tid 

Forfatter Kristian Leth og illustrator Peter Snejbjerg er makkerparret bag en ny graphic novel, som fortæller historien om Jesus set gennem Maria Magdalenes øjne

Så er den her: Kristian Leth og Peter Snejbjerg har sammen skabt en dramatisk, dragende og ambitiøs graphic novel om Jesus set fra Maria Magdalenes synsvinkel. 

Mød Maria og hør hendes utrolige historie, når vi følger den brogede skare, mænd og kvinder, skeptiske og håbefulde, der flokkes om den mærkelige tømrersøn fra Nazaret. Vi går blandt de mennesker, der ser det ubegribelige, og vi oplever begivenhederne sammen med dem. 

For hvem var han, Jesus? Og hvem var de, som fulgte ham? Rygterne løber om mirakler og nye tider, men hvad er det egentlig, der foregår, og hvorfor er den tømrersøn overhovedet så dragende?

Tegneserien er blevet til i et unikt samarbejde mellem Kristian Leth og Peter Snejbjerg, der gennem tekst og tegning fortæller med den kraft og selvfølgelighed, som forlægget fra Det Nye Testamente kræver: Dette er historien, der forandrede verden.

Kristian Leth. Foto: Dan Henrik Møller.

Om Kristian Leth

Kristian Leth, født 1980, debuterede som forfatter i 2002 og har sideløbende med sit arbejde som musiker og journalist udgivet mere end ti bøger. Har senest været vært på podcasten Bibelen Leth fortalt.

Peter Snejbjerg. Foto: Frank Lohmann.

Om Peter Snejbjerg

Peter Snejbjerg, født 1963, har arbejdet som serietegner for flere udenlandske forlag, fortrinsvist DC og Dark Horse Comics i USA. Modtager af Claus Deleuran-prisen som bedste tegneserietegner i 2019.

Maria fra Magdala

En graphic novel om Jesus og hans tid
Maria fra Magdala
279,95

Forfatter: Kristian Leth
Illustrator: Peter Snejbjerg
Sidetal: 112 sider
Indbinding: Indbundet
Forlag: Bibelselskabet
Varenummer: 978-87-7232-271-1
Mål: 19 x 26 cm.