Fadervor for de mindste

21.09.2022 Pressemeddelelse

Fadervor i børnehøjde: Ny bog til de allermindste

I en ny, flot papbog formidles fadervor for de allermindste. En skøn billedfortælling om en sulten ræv indrammer de velkendte ord  bliver rævens bønner hørt?

Fadervor for de mindste er en farverig papbog for de 0-3-årige. Bogen består af fadervors velkendte ord og en billedfortælling i en let afkodelig og indbydende streg. Vi møder en sulten ræv, der tror, dens bønner er hørt, da et æg falder ned i hovedet på den. Men måske rævens ønske bliver opfyldt på en lidt anden måde, end den havde tænkt?

Billeduniverset er skabt af Zarah Juul. Hun har gennem en årrække arbejdet som illustrator og står blandt andet bag tegningerne til Højskolesangbogen for børn. Det er første gang, hun illustrerer bibeltekst:

”Og så endda nogle af de vigtigste ord i kristendommen. Fadervor rummer en fortælling i sig selv. Den er en bouillonterning af alt det, vi mennesker har brug for at vide om verden og livet med hinanden – og samtidig siger den, at vi ikke er alene om det hele,” fortæller hun.

Fadervor for de mindste er oplagt som gavebog til barnedåb eller fødselsdag.

Fadervor for de mindste - opslag

Om Zarah Juul

Zarah Juul (født 1978) er en dansk kunstner, der arbejder som illustrator og forfatter. Hun er uddannet grafisk designer og animator og har gennem en årrække arbejdet med design af computerspil og interaktive oplevelser til både børn og unge. Siden 2013 har hun virket som illustrator og forfatter. Hun har bl.a. illustreret Højskolesangbogen for børn og ved flere lejligheder arbejdet sammen med landets dygtigste forfattere.

Fadervor for de mindste

Papbog for de 0-3-årige med tegninger af Zarah Juul
fadervor
99,95

Illustrator: Zarah Juul
Sidetal: 14 sider
Indbinding: Papbog
Forlag: Bibelselskabets Forlag
Varenummer: 978-87-7232-248-3
Mål: 17 x 17 cm.