Bibelhalvmaraton
Når du er i mål med Bibelhalvmaraton, står Bibelens store linjer og vigtigste temaer klart for dig.

Af Thomas Godsk Larsen

Gør Bibelen til dit nytårsforsæt

Har du altid drømt om at læse Bibelen, men aldrig vidst, hvordan du skulle gøre det? Kom med på et bogligt halvmaraton af bibelske dimensioner

Det er snart nytår, og alle gode nytårsforsæt står til start. Måske skal livremmen spændes ind, måske skal løbeskoene mere ud, eller måske skal Bibellæsningen have et rygstød?

Så hvorfor ikke tage livtag med bøgernes bog med hjælp fra bogen Bibelhalvmaraton, der kyndigt og pædagogisk leder dig igennem de vigtigste fortællinger i Det Gamle Testamente og hele Det Nye Testamente. For ofte må vi indrømme, at det kan være svært at forstå det, vi læser i Bibelen. Med Bibelhalvmaraton får du hjælp til at lære Bibelen at kende, og du får overblik og sammenhæng i bibellæsningen.

De tre forfattere har lagt ruten, så du oplever hele det bibelske landskab, menneskers møde med Gud i Bibelen og deres refleksioner over livets store spørgsmål. Hver etape indeholder afsnittet ’Før du læser’, som introducerer og hjælper til at åbne læsningen, ligesom hver etape afrundes med afsnittet ’Efter du har læst’, som sætter læsningen i perspektiv.

Forfatterne har valgt at kalde det et halvmaraton, da du rundt regnet kommer igennem halvdelen af Bibelen. Når du er i mål med Bibelhalvmaraton, står Bibelens store linjer og vigtigste temaer klart for dig. Du kan løbe alene, med en træningsmakker eller bruge bogen i en studiekreds. Husk at have en bibel ved siden af – bogen indeholder ikke selve bibelteksterne.

God læselyst! Og godt nytår!

Bibelhalvmaraton

Med Bibelhalvmaraton kommer du igennem en god del af Det Gamle Testamente og hele Det Nye Testamente
Bibelhalvmaraton
179,95

Forfatter: Ole Lundegaard, Allan Ibsen og Lasse Åbom
Sidetal: 138 sider
Indbinding: Hæftet
Forlag: Bibelselskabet
Varenummer: 978-87-7523-860-6