Hjerte, bog. Foto: Pixabay.

04.06.2020

Inspiration til kirker: Sådan kan I arrangere en aften om kærlighed

Nyt hæfte fra Bibelselskabet rummer konkrete forslag til, hvordan man kan lave en aften i kirken, der udforsker kærlighedens væsen. En kærlighedsinstallation med ti stationer, som deltagerne kan besøge.

Nu udsender Bibelselskabet et hæfte med inspiration til et arrangement i kirken. Det henvender sig primært til præster og kirkekulturmedarbejdere, der har lyst til at afholde et arrangement for menigheden i samarbejde med frivillige.

Aftenen kredser om Bibelens berømte kærlighedsdigt Højsangen/Kærlighedssangen og forfatterne anbefaler, at man benytter teksten fra den nye oversættelse, Bibelen 2020.

Hæftet Kærlighedssangen i kirken rummer forslag til og beskrivelser af ti stationer, der tilsammen danner en kærlighedsinstallation. I aftenens løb går gæsterne rundt i installationen og fordyber sig i kærlighedens væsen. Forfatterne, præst Tine Illum og organist Søren Andresen, er optaget af udvikling, styrkelse og fornyelse af gudstjenestetyper. De har stor erfaring med at afholde arrangementer i samarbejde med frivillige og kirkens personale.

Om serien En aften i kirken

En aften i kirken er en serie af inspirationshæfter med forslag til arrangementer for menigheden. Kærlighedssangen i kirken er første hæfte. Hæftet kan købes hos Bibelselskabets Boghandel eller downloades gratis.

Køb hæftet herDownload hæftet her

Kærlighedssangen i kirken

En aften i kirken, første hæfte
kærlighedssangen
20,00

Forfatter: Tine Illum og Søren Andresen
Indbinding: klammehæftet
Forlag: Bibelselskabet
Varenummer: 978-87-7232-164-6
Mål: A5