Sange til kærligheden
"Sange til kærligheden" rummer en nyoversættelse af Bibelens store kærlighedsdigt, Højsangen.

06.02.2019 Pressemeddelelse

Nu kan du læse Højsangen i helt ny oversættelse

Oplev Bibelens store kærlighedsdigt, Højsangen, i en dugfrisk nudansk oversættelse, og læs tre tankevækkende essays om kærlighedens liv og væsen

Kærlighed er en stærk kraft. Den fortryller, forvandler – og fortærer.

Sange til kærligheden rummer en nyoversættelse af Bibelens store kærlighedsdigt, Højsangen. I de berømte vers synger de elskende, Salomon og Sulamit, til hinanden om kærlighed, nydelse og lidenskab.

Læs mere om bogen her

Forfatter Poul Pilgaard Johnsen, psykolog Mattias Stølen Due og teolog Pia Søltoft har læst Kærlighedssangen. Hver især har de ladet sig inspirere af læsningen til at skrive et essay. De undersøger spørgsmål som: Hvad er kærlighed? Findes kærlighed uden risiko? Kan man fastholde kærligheden?

Poul Pilgaard Johnsen skriver i sit bidrag om ekstasen og kærlighedens pris, ikke i Gilead, Karmel eller Libanons bjerge – men i Odsherred. Mattias Stølen Due tager Salomon og Sulamit i parterapi anno 2019 og spørger dem, om ikke kærligheden stadig er værd at bygge – og handle – på, selv nu, hvor den store lidenskab er blevet indhentet af dagligdagens trummerum. Og Pia Søltoft finder det bedste argument imod alskens datingsider, Tinder og programmer som ”Gift ved første blik” i Salomon og Sulamits sanselige og erotiske kærlighedssang.

Som en ekstra bonus rummer bogen en nudansk oversættelse af Paulus’ Første Brev til Korintherne kapitel 13, som ofte kaldes Kærlighedens Højsang. Lad dig udfordre, provokere og inspirere – læs bogen, fordi kærlighed er vigtig i dit liv. Eller forær den til din kæreste, ægtefælle eller til brudeparret.

Fakta om forfatterne

Poul Pilgaard Johnsen (1965) journalist, radiovært og forfatter til blandt andet Forførerne og Flaskens Ånd.

Mattias Stølen Due (1980) cand.psych. aut. Direktør for Center for Familieudvikling, hvor han både er psykolog og underviser. Forfatter til blandt andet bogen Pas på parforholdet.

Pia Søltoft (1963) cand.theol. og ph.d. i teologi. Præst, konsulent, foredragsholder og forfatter til bøger om Kierkegaard, ledelse og etik

Sange til kærligheden

En oplagt gavebog om kærlighed - med smuk poesi fra Bibelen og tankevækkende essays
Sange til kærligheden
179,95

Forfatter: Essays af Poul Pilgaard Johnsen, Mattias Stølen Due, Pia Søltoft
Sidetal: 72 sider
Indbinding: Indbundet
Forlag: Bibelselskabet
Varenummer: 978-87-7523-931-3
Mål: 14 x 19,5 cm.