Turen går til Jerusalem. Foto: iStock.
Turen går blandt andet til Jerusalem. Foto: iStock.

21.12.2018 Af Bibelselskabet

Oplev Bibelens land med Bibelselskabet

Eksklusivt tilbud: Nu udbydes en spændende rejse med guide til Bibelens land

29. september – 6. oktober 2019. Pris: 13.995 kr.

Tilmelding her via Unitas Rejser – bemærk frist den 28. juni 2019

Denne tur er for dig, der er nysgerrig og bibelhistorisk interesseret, og som vil være med til at opleve den verden, der dannede ramme om Jesus’ virke. Rejsen er en unik mulighed for at opleve Bibelens land med professor emeritus, dr.theol. Mogens Müller og Bibelselskabets brevkasseredaktør Lisbet Müller som rejseledere.

Turen begynder i Galilæa og slutter i Jerusalem. Undervejs vil du opleve det særprægede landskab og en række steder, der er kendt fra de bibelske fortællinger, som bl.a. Genesaret sø og Oliebjerget. Derudover er der udflugter til byer, borge og områder, som ikke er omtalt i Bibelen, men som fortæller om den sociale og højdramatiske politiske historie i århundrederne omkring Kristi fødsel.

Program

29. september – 1. oktober:
Flyrejse fra København med ankomst til Tel Aviv og bustur til Tiberias, med tre nætter på hotel Ron Beach og udsigt over Genesaret sø. Med to hele dage i Galilæa er der mulighed for at opleve en del i det historiske område. Vi skal besøge Kapernaum, Nazaret, det lokale bibelselskab samt Sepforis og Bet Shean - to byer fra oldtiden, hvor der blandt andet er afdækket nogle flotte mosaikker. Der bliver også lejlighed til en bådtur på Genesaret sø.

2. oktober – 5. oktober:
Her går turen op til Jerusalem med fire nætter på Golden Walls Hotel ved Damaskusporten. På vejen besøger vi bl.a. Caesarea Maritima. De første to dage skal vi opleve Oliebjerget, Den Gamle By med ’Via Dolorosa,’ Gravkirken, Tempelpladsen, samt Israelmuseet (med Dødehavsrullerne) og Holocaustmuseet ’Yad Vashem.’ På de to sidste dage er der udflugter til dels Qumran, Masada og Jeriko, dels Betlehem med Fødselskirken og et besøg hos det lokale bibelselskab.

6. oktober: Hjemrejse til København.
Pris for delt dobbeltværelse 13.995 kr. Ønskes enkeltværelse koster det 3.850 kr. ekstra.

Prisen indbefatter flyrejse, syv overnatninger på gode hoteller, halvpension alle dage, al transport, alle entreer, drikkepenge og lokalguide.

Rejseledere: Professor emeritus, dr.theol. Mogens Müller og Bibelselskabets brevkasseredaktør Lisbet Müller.

Tilmelding her via Unitas Rejser

Det Danske Bibelselskab støtter de tre lokale bibelselskaber i Israel, på Vestbredden og i Gaza med en række fredsprojekter - deriblandt dialogarbejde mellem børn og unge med forskellig trosbaggrund.