SAT-7

Den kristne TV-station SAT-7 producerer tv om kristendom, religionsfrihed, transmitterer gudstjenester, diskuterer tro, menneskerettigheder, kvindeundertrykkelse og arbejder med forsoning og ligestilling blandt muslimer og kristne i muslimskdominerede lande. For mange er kanalen den eneste adgang til et kristent fællesskab.

SAT-7 udbyder en bred vifte af skole-, børne- og traumeprogrammer. Programmet 'Min Skole' transmitterer skole-tv for børn og unge, der ikke har mulighed for at gå i en rigtig skole på grund af krig og terror i deres hjemland. Mange af børnene ser SAT-7's programmer fra flygtningelejre. På SAT-7 TÜRK, ARABIC og PARS er der mulighed for at følge med i nyhederne om de kristne kirker og fjerndeltage i gudstjenester. Programmerne sætter også fokus på kvinders rettigheder og forsøger at bryde med fordomme og tabuer.

Klik videre her på siden og læs mere om SAT-7.

SAT-7 sætter fokus på kvinders rettigheder

Kvinder i Mellemøsten og Nordafrika har store udfordringer. De oplever dagligt diskrimination, som påvirker deres muligheder for uddannelse, job og familieliv. De efterlades ofte uden støtte og beskyttelse i et mandsdomineret samfund.

SAT-7 bruger tv-mediet som en katalysator til at forbedre kvinders rettigheder og til at kæmpe for retfærdighed. Satellit-tv er meget populært i MENA-området. Det når millioner af hjem og har et stort potentiale til at påvirke lokalsamfund. Og når vi ser holdningerne til kvinder forandre sig dér, vil vi gradvist se hele samfund forandre sig.