Andagter og meditationer med kroppen

Et nyt perspektiv på krop, bevægelser, bøn og meditation

Andagter og meditationer med kroppen er skrevet til dig som vil lære at meditere. Den er skrevet til dig, som ikke vil bruge mange timer om ugen på meditation, men som gerne vil meditere lidt. Den er skrevet til dig, som tror og ved, at tid med Gud er godt, men har svært at finde mental ro og tid til at ‘sætte sig ned’ og læse i Bibelen.

I denne bog får du unikt sammensatte andagter med meditation og bevægelse. Vores forstand er vigtig og en gave vi har fået, men vores åndsliv bliver fattigt, hvis vi tror, at alt skal begribes med forstanden. I denne bog bruger du kroppen til bevægelse, til bøn og til meditation. Du bliver ikke spurgt om at ‘tænke eller reflektere’, men til fx at ‘mærke, forestille dig, kigge, skrive’ osv. Du bliver opfordret til at involvere kroppen i din bøn.

Hver andagt indeholder fire elementer: En bevægelsessekvens, som gentages nogle gange, en bibeltekst, en ‘pause’ hvor der indgår forskellige sanselige eller meditative elementer og en afsluttende meditation over en kort sætning fra Bibelen.

Forfatter Dorte Kappelgaard har skrevet de smukke bønner, som indleder hvert kapitel.

249,95

Forfatter: Rie Frilund Skårhøj
Sidetal: 180 sider
Indbinding: Spiralryg
Forlag: Re:Source
Varenummer: 978-87-970998-0-3