Bibelen i Ord og Billeder

Nutidig bibelhistorie med en udfordrende billedside og vægt på reelle, solide kundskaber om det bibelske stof.

Nutidig bibelhistorie med en udfordrende billedside og vægt på reelle, solide kundskaber om det bibelske stof. Bibelen i ord og billeder henvender sig til børn på 4.-7. klassetrin. Bogen er tænkt som en grundbog og et supplement til de undervisningssystemer, der allerede findes inden for folkeskolens kristendomsundervisning. 

Fortællingerne lægger sig tæt op ad Bibelens egen tekst og giver samtidig eleverne en oplevelse af de store fortællinger og de livstydninger, der ligger i dem. Med sit letforståelige sprog og sin udfordrende billedside vil Bibelen i ord og billeder også være en spændende fornyelse i kirkens undervisning af børn og unge. Desuden er Bibelen i ord og billeder særdeles velegnet til tværfaglig undervisning i fagene kristendom og billedkunst.

I margenen er indsat 'fakta-bokse' med korte forklaringer på fremmedartede ord og begreber, og bag i bogen findes en oversigt over, hvorfra i Bibelen den enkelte fortælling stammer.

Bibelen i ord og billeder er skrevet af Bodil Busk Sørensen, illustreret af Peter Madsen og indeholder kunstværker udvalgt af Lisbeth Smedegaard Andersen

228,00

Desværre udsolgt fra forlaget

Forfatter: Bodil Busk Sørensen
Illustrator: Peter Madsen
Sidetal: 240 sider
Indbinding: Indbundet
Forlag: Eksistensen
Varenummer: 978-87-7495-139-1
Mål: 22,8 x 26,8 cm.