Bøn - en indføring i bønnens univers

En letlæst guide til kristen bøn

Hvorfor beder vi? Og om hvad? Hvad går bøn ud på? Og hvad skal det overhovedet gøre godt for? Det er den slags spørgsmål, som biskop Steen Skovsgaard giver lette og enkle svar på i denne lille bog om bøn.Med udgangspunkt i den bøn, som de fleste danskere kender, nemlig fadervor, gør biskoppen alt det svære om samtalen mellem mennesker og Gud nemmere at forstå. 

I serien af små hæfter findes også Smag på Bibelen, Bibelske navne, Gudstjenesten, Symboler og Påsken.Ved køb af 10 stk eller mere sparer du 20%.

20,00

Desværre udsolgt fra forlaget

Forfatter: Steen Skovsgaard
Sidetal: 23 sider
Indbinding: Hæftet
Forlag: Bibelselskabet
Varenummer: 978-87-7523-705-0

Citater fra Bøn - en indføring i bønnens univers

Bøn er troens åndedræt. Den styrker og holder troen i live, og ligesom et legeme dør, hvis man ikke trækker vejret, kan troen dø, hvis man ikke beder.Bønnen kan bestå i et stille suk, og bøn kan endda være, at vi bare er stille og går ind for os selv, mens vi uden at udtale nogen ord åbner sind og sjæl og tanker for Gud.Der er ingen bøn, der er for lille eller for stor ... Vi kan bede om alt. Bøn er dog ikke bare en ønskeliste, som vi lægger frem for Gud i forventning om at få alt opfyldt. Hjertet i al kristen bøn er ordene: Ske din vilje.

Anmeldelse

Kristian Østergaard, Kristeligt Dagblad:"Mange af Steen Skovsgaards formuleringer har det mejslede mottos karakter og vil minde om, at vi ikke ad politisk eller terapeutisk vej kan få bugt med de vanskeligheder og den smerte, der altid vil være forbundet med at være menneske" Læs hele anmeldelsen her.