E-bog: Bibelen

Bibelen i den autoriserede oversættelse fra 1992 som e-bog. Kan læses på: Computer, iPhone og Android, tablet og de fleste e-bogslæsere.

Klik her for at købe e-bogen

Denne e-bog indeholder den autoriserede oversættelse af Bibelen fra 1992. Udgaven består af Det Gamle og Det Nye Testamente, som er oversat fra henholdsvis hebraisk og græsk.

Hendes Majestæt Dronning Margrethe II har autoriseret denne oversættelse til brug i folkekirken ved højmesser og kirkelige handlinger. Den bruges også af de fleste andre kirkesamfund i Danmark.

179,95

Find link til køb i beskrivelsen

Forlag: Bibelselskabet
Varenummer: 978-87-7523-687-9
Udgave: E-bog, ePub

Vejledning
Denne e-bog er til download - ved køb sendes et downloadlink via e-mail, hvor ydelsen leveres på en fil. Der er ikke fortrydelsesret på disse filer, da der gives samtykke til straks-levering ved købsaftalens indgåelse. 

For at downloade og læse en e-bog med digital kopibeskyttelse (DRM / ophavsretlig beskyttelse) skal du oprette et ADOBE ID og installere det gratis program Adobe Digital Editions på din computer.

Læs her om e-bøger og kopibeskyttelse.

Bibelen som e-bog kan læses på: Computer, smartphone (iPhone og Android), tablet (iPad og Android) og de fleste e-bogslæsere. E-bogen kan ikke læses på de e-bogslæsere, der ikke har DRM indbygget, og kan derfor ikke anvendes på bl.a. Kindle.

For at læse e-bogen på smartphone og tablet anbefaler Bibelselskabet Bluefire Reader til iPhone/iPad og Aldiko Book Reader til Android. De kan downloades gratis i henholdsvis App Store og Google Play.

For at læse e-bogen på computer anvendes Adobe Digital Editions. 

E-bogen er velegnet til at blive læst som en bog, men har også en enkel søgefunktion.

Det er ikke muligt at kopiere fra e-bogen.

Produktdetaljer 
Udgivet: 27/11 2011
Originalsprog: dansk 
Filtype: ePub 
Fil-størrelse: 5,88 MB
Digital beskyttelse: Adobe DRM